Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-110820]

AKKANAT İPLIK SAN. VE TIC. A.Ş.

110820 - Akkanat İplik San. ve Tic. A.Ş.

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

İplik üretimi bobin fitil ring harman, Örme kumaş, üretimi, İplik boyahanesi, Örme kumaş boyahanesi, örme konfeksiyon imalat ve ihracatı

Firma Faaliyet Alanları ;

İplik üretimi bobin fitil ring harman
Akkanat Holding' in tekstil sektöründeki ikinci gücü Beybo. Beybo 1987 yılında kumaş boyama, baskı ve apreleme ile faaliyetlerine başladı. 1991 yılından itibaren de konfeksiyon alanına geçti.

Bugün Türkiye' nin tekstil sektöründe ilk 500 içinde bulunan firma, üretiminin tümünü Avrupa Birliği ülkelerine ihrac ediyor.
Tekstil sektöründe bir firmadan beklenen en önemli özellik; kalitenin yanında ürünlerin söz verilen tarihlere teslimedilmesi. Beybo, 23 yıldır ulaştığı kalite standartları ve hızlı ve zamanında teslim özellikleriyle ön plana çıkmış bir firma.

Beybo, 2000 yılında Çorlu tesisleri ve 2002 yılında Seydişehir tesislerinin açılmasıyla tekstil üretiminde gelişimini tamamladı. Seydişehir tesisleri, Akkanat Holding' in Anadolu' da istihdamın artırılması anlayışı çerçevesinde hayata geçmiş ve tesisle, bölge için göçün durduğu, hatta tersine göçün yaşandığı bir süreç başlatılmıştır.

Beybo Çorlu tesisleri, günlük 15 bin kilogram kumaş boyama ve 2500 kilogram iplik boyama kapasitesine sahip. Beybo' nun Çorlu, Seydişehir ve ıstanbul' da yıllık konfeksiyon üretimi ise 7 milyona yakın adet.
Beybo' nun üretim yaptığı tesislerin tümü Lloyd' s Kalite Belgesi ıSO 9001- 2000 belgesine sahip. Özellikle kumaş ve iplikboyama yapılan Çorlu tesislerinde çevreye duyarlılık çerçevesinde arıtmaya büyük önem verilmekte. Tesislerde bulunanarıtma tesisleriyle, çevreye sıfır zarar anlayışının yerleştirilmesine çalışılmakta. Bu anlayış sayesinde Ekoteks belgesi almayahak kazanan Beybo, tekstil sektöründe çevreye duyarlılıkta öncü bir kuruluş.

Deneyimli çalışan yapısına sahip Beybo; 850 çalışanının periyodik olarak sektörel değişimler ve gelişen teknolojiler konusunda güncellenmelerini verdiği eğitimlerle sağlamakta.

23 yıldır Türkiye' de tekstil sektörüne yeni teknolojiler, kalite standartları ve çevre duyarlılığı konusunda öncülük etmiş olanBeybo, yüksek kalite ve zamanında teslim anlayışıyla sektördeki ayrıcalıklı yerini korumakta. 23 yıldır Avrupa ve Amerika' nındünya markası haline gelmiş moda devlerine üretim yapan Beybo; Akkanat Holding güvencesini arkasına alarakTürkiye' ye katma değer kazandırmaya devam ediyor.

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR