Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-11100] Rusça Çevirisi İçin

FURKAN TEKSTIL TICARET VE SANAYI A.Ş.

11100 - Furkan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş.

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

Polycotton Dokuma Kumaş, % 100 Polyester Dokuma Kumaş, KaplamalI Suni Kürk, Örme Kumaş, Peluş, KaplamalI Dokuma Kumaş, Polyester Dokuma, Kadife, Polyester Micro Kumaş, Naylon Dokuma Kumaş, Diğer

Firma Faaliyet Alanları ;

Polycotton Dokuma Kumaş, % 100 Polyester Dokuma Kumaş, KaplamalI Suni Kürk, Örme Kumaş, Peluş, KaplamalI Dokuma Kumaş, Polyester Dokuma, Kadife, Polyester Micro Kumaş, Naylon Dokuma Kumaş, Diğer



ASTAR Ürün portföyümüzdeki kumaş kalitelerimizin yoğunlaştığı hedef mamül grubu olan dış giyimin tamamlayıcı ürünü olduğundan müşterilerimize astarlık kumaşlarda hizmet sunmaktadır. Nylon, polyester içerikli astar çeşitleri müşterilerimiz hizmetindedir. Astar bay- bayan mont, kaban, pardösü, ceket, etek, pantolon sektöründe kullanılmaktadır.
BR>KARIŞIMLI KUMAŞLAR Bu gurupta naylon / polyester karışımlı, naylon / pamuk karışımlı, polyester / pamuk karışımlı, polyester / viskon karışımlı kumaşlar ürün gamımızı oluşturmaktadır. Bu kumaşları da su geçmez kaplanmış olarak müşterilerimize servis etmekteyiz. Karışımlı kumaşlarımız ağırlıklı olarak bayan pardösü, tesettür, etek, trençkot, aktif spor, pantolon, üniforma ve promosyon sektöründe kullanılmaktadır.

KÜRK / PELUŞ Polyester, akrilik, nylon ipliklerden imal edilmiş tüy uzunlukları 1 mm' den 25 mm' e kadar emitasyon kürkler ürün gamımızda yerini almaktadır. Kürk grubunda jakarlı, discharge, düz boyalı ve laminasyonlu seçenekleri ile müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Kürk grubu bayan kaban, ayakkabı, aksesuar, çocuk dış giyim sektörlerinde kullanılmaktadır.

Kürk / Peluş joomla 2. 5 vip макияж в Москве шаблоны JoomlaPolyester, akrilik, nylon ipliklerden imal edilmiş tüy uzunlukları 1 mm' den 25 mm' e kadar emitasyon kürkler ürün gamımızda yerini almaktadır. Kürk grubunda jakarlı, discharge, düz boyalı ve laminasyonlu seçenekleri ile müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Kürk grubu bayan kaban, ayakkabı, aksesuar, çocuk dış giyim sektörlerinde kullanılmaktadır.

NAYLON 20 denye ile 300 denye aralığındaki naylon 6, naylon 6. 6 ham ve tekstürize edilmiş ipliklerden dokunmuş kumaşlardan oluşan ürün yelpazesi ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Kaplama hatlarımızda bu ürünleri pu, pvc, ac esaslı malzemeler ile kaplayarak su geçmezlik işlemlerini yapmaktayız. Ürettiğimiz naylon kumaşlar özellikle mont, kaban ve eşofman sektöründe faaliyet gösteren firmalar tarafından kullanılmaktadır.

ÖRME KUMAŞ Polyester içerikli örme grubunda file ve polar müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Örme kumaşlarımız mont, kaban ve pardösü sektöründe astar olarak kullanılmaktadır.

PAMUKLU KUMAŞLAR 30 / 1, 40 / 1, 60 / 1, 80 / 1 ve 100 / 1 numara ipliklerden dokunmuş 70gr / m2 ile 280 gr / m2 arasında ağırlıktaki bay ve bayan dış giyiminde kullanılan pamuklu kumaşlar portföyümüzde yer almaktadır. Ürettiğimiz pamuklu kumaşlar pardösü, tesettür, etek, ceket, trençkot, mevsimlik bay ve bayan mont- kaban sektöründe kullanılmaktadır.

POLİ VİSKON KUMAŞ Poliviskon kumaşlarımız genellikle likralı olarak üretilmektedir. 150 gr / m2 ile 410 gr / m2 arasında gramajlarda ürettiğimiz poliviskon kumaşlarımız bay- bayan mont, kaban, trençkot, pardesü, çocuk mont- kaban, etek, pantalon sektörlerinde kullanılmaktadır.

POLYESTER KUMAŞLAR Mikro, Tekstürize, ham polyester ipliklerden dokunmuş farklı tip ve gramajlarda geniş bir ürün çeşitliliğini müşterilerimize sunmaktayız. Kaplama hatlarımızda kumaşları pu, pvc, ac esaslı malzemelerle istenilen özelliklerde kaplayarak su geçirmezlik işlemlerini yapmaktayız. ürettiğimiz polyester kumaşlar başlıca aktif spor, mont kaban, üniforma ve promosyon, sektörlerinde kullanılmaktadır.

SUNİ DERİ Suni deri sektöründe koagüle, nonwoven , dokuma, örme zeminli PU / PVC ürün gruplarından giyimlik suni deri üretmekteyiz. Suni deri grubu bay- bayan mont, kaban, pardösü . trençkot ve çocuk dış giyimi sektöründe kullanılmaktadır.

YÜNLÜ KUMAŞLAR Polyester / viskon / yün, polyester / yün, naylon / yün karışımlı kumaşlarımız portföyümüzde yer almaktadır. Yün içerikli ev yün karışım kumaşlarımız erkek mont- kaban, bayan pardesü –kaban sektörlerinde kullanılmaktadır.

canli destek














Bu Firma Tanıtım İlanının Yayınlandığı Kategoriler;

» Yayınlandığı Kategori Sayısı 24 'dir.

Bu Firmanın Yayınlandığı Tüm Kategorileri Gör

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR