Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-40561] İngilizce Çevirisi İçin Rusça Çevirisi İçin

HALİFAKS POLO T-SHIRT - HALİFAKS SWET-SHIRT

40561 - HALİFAKS  POLO T-SHIRT - HALİFAKS SWET-SHIRT

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

Halifaks polo t- shirt imalatı, Halifaks polo t- shirt toptan satışı, Halifaks polo t- shirt ihracatı, Halifaks Swea t- shirt imalatı, Halifaks Swea t- shirt toptan satışı, Halifaks Swea t- shirt ihracatı

Firma Faaliyet Alanları ;

Bir aile şirketi olan HALİFAKS , kurulduğu 1965 yılından beri, Türkiye genelinde 400' e yakın mağazada ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmaktadır. Kendi hazırlamış olduğu kolleksiyonlar, deneyimli kadrolar tarafından, titizlikle üretilir.
Ürünlerimizde, HALİFAKS ' ın kalite anlayışı içerisinde, mevcut olan en iyi hammaddeler kullanılmaktadır. Yıllardır süregelen bir kalite, desen ve renk anlayışıyla ürettiğimiz t- shirt, sweat- shirt ve trikolar, günün renk ve desen akımlarına paralel olarak gelişmektedir.

HALİFAKS , ürünlerini kendi markası altında hem ülke içinde hem de yurtdışında pazarlar. Ayrıca yurtiçi ve yurtdışından gelen taleplerde, müşterilerinin isteği doğrultusunda, başka marka etiketi ile üretim yapar ve arzu edilen kalitede siparişleri, zamanında teslim eder.

HALİFAKS , tasarım aşamasından sunumuna. . . hatta ürünün kullanımına kadar, ' müşteri memnuniyeti' ni esas almaktadır.
Öko- Tex 100 Kalite Güvenin İşareti

Kaliteli ve güvenilir ürünler üretmede esas sorun, herhangi bir zararlı / zehirli maddenin tüketicinin sağlığı üzerindeki etkilerini yok etmektir. Avrupa Tekstil Araştırma Enstitüleri bu sorunu çözmek amacıyla ekolojik standartların oluşturulması ve insan sağlını koruyan sınırların belirlenmesi için bilimsel çalışmalar yapmaktadır.

Öko- Tex 100 kalite damgası, "Tekstil Ürünlerinde Güven" anlamına gelir ve ürünün zararlı / zehirli herhangi bir madde içermediğini gösterir.

Tüketici, satın almış olduğu ürünün herhangi bir sağlık riski taşıyıp taşımadığını kolaylıkla anlayamaz. Ama Öko- Tex damgası taşıyan ürünler için böyle bir risk söz konusu değildir. Çünkü, doğaya dost yöntemlerle üretilirler ve herhangi bir atık su veya hava kirliliğine neden olmazlar. Belirlenen en yüksek standartlar içinde üretildiklerinden, tüketici sağlığı açısından hiç bir sakıncaları yoktur.

ÜRETİM
YUVARLAK ÖRME
Yuvarlak örme kapasitemiz aylık 4 ton ile 6 ton arasında, müşterilerimizden aldığımız sipariş ve makine parkuruna göre değişmektedir. Kapasite, ihtiyaç duyulduğunda arttırılabilir.

DÜZ ÖRME
Müşterilerimizin ihtiyacına göre 3- 12 gg düz örme ve koton makinalarında üretim yapmaktayız. Çeşitli jakar, intersiya ve konstrüksyon desenlerini kolaylıkla üretmek mümkündür. Ürünlerimiz muhtelif yünlü karışımlar ve pamuklu ipliklerden imal edilmektedir. Aylık örme kapasitemiz yaklaşık olarak 10. 000 adettir. Kapasite, üretimin gereklerine göre arttırılabilir.

DİKİM
Firmamızın konfeksiyon kapasitesi, triko ürünleri için ayda 10. 000 Adet olup, ayrıca t- shirt / polo- shirt ve sweat- shirt ürünleri için de 20. 000 adettir. Her 2 kategori içinde gerekirtiği takdirde, kapasite dikilecek ürünlerin kategorisine göre arttırılabilir.

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR