Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-34034]

HALI YIKAMA KONYA-FABRIKASI

34034 - HALI YIKAMA KONYA-FABRiKASI

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

KONYA HALI YIKAMA, HALI YIKAMA KONYA, KONYA TEMiZLiK, KONYADA HALI YIKAMA, HALI YIKAMACI, HIZLI HALI YIKAMA, TiTiZ, TEMiZ, HiJYENiK HALI YIKAMA.

Firma No : NTX 34034 - RESİM 1

Firma Faaliyet Alanları ;

Konya halI yIkama sektörünün lideri Büsan HalI YIkama hijyen sunar. . ÇocuklarImIz farklI ortamlarda virüs, bakteri, mantar, parazit gibi milyonlarca hastalIk yapabilen mikroplarIn saldIrIsIna maruz kalIr. Evimiz, halIlarImIz, bindiğimiz aracIn koltuklarI, hatta tükettiğimiz besinler bu mikroplarIn doğal yaşam ortamlarIdIr. .

HALI YIKAMA CiDDi BiR iŞTiR. . Biz halIlarInIzI değil çocuklarInIzIn oyun alanlarInI temizlediğimizi çok iyi biliyoruz. . Biz Konya nIn BÜSAN HALI YIKAMA Tesisiyiz. . Biz SağlIğInIz için son teknoloji ürünleri kullanmanIn ve size hijyenik yaşam gereçleri sunmanIn keyfiyiz. . ! Konya da halI yIkama bizden sorulur. . . UCUZ EKONOMiK iNDiRiMLi CAZiP halI yIkama için internet ten veya google gen sitemizi ziyaret edin Şimdi arayIn bizi ve HALILARINIZI EViNiZDEN ALIP EViNiZE TESLiM EDELiM, ÜSTELiK SADECE 5 SAATTE. . . Kendi imalatImIz RULO TiP HALI SIKMA MAKiNELERiNDE inanIlmaz kampanyalar sizleri bekliyor. Tirkiyenin her yerine servis imkanI ile 1850 devir ve 1 ton ağIrlIğIndaki yüksek kalite halI sIkma makineleri için bizi arayIn. . Düşünün ki insanlar halIlarInIzda ayaklarI ile, çoraplarI ile dolaşIyorlar. . 2 gün üst üste yIkanmayan ayak ne hale gelirse günlerce üzerinde çoraplarla dolaşIlan halIlar bir elek gibi tüm bakterleri dibine indirecek ve çoraplardan beter hale gelecektir. Bebeğiniz emziğini düşürecek, siz onunla taklalar atacaksInIz sIcak yuvanIzda, ve halIlarInIzdaki bakterilerden bîhaber büyüteceksiniz çocuklarInIzI. . Şimdi tekrar düşünün. . Sizce de halIlarInIz yIlda bir kez dahi olsa etkili ve derinlemesine bir temizliği haketmiyor mu. . . !

canli destek














Bu Firma Tanıtım İlanının Yayınlandığı Kategoriler;

» Yayınlandığı Kategori Sayısı 1 'dir.

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR