Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-30893]

NORPLAST PLS.AMB.LTD.ŞTI.

30893 - NORPLAST PLS.AMB.LTD.şTi.

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

ambalaj imalatI naylon poşet çanta, çuvaliçi, baskIlI ve baskIsIz poşet, , baskIlI çanta poşet, taşIma torbasI, ve ağIr hizmet torbasI imalatI naylon torba ve poşet imalatI.

Firma Faaliyet Alanları ;

Ambalaj da çözüm adresi olan firmamIz sektöre 1992 yIlInda üretim ve pazarlama yapmak üzere adIm attI. Günlük 800 kg kapasiteyle başladIğImIz yolculuk, bugün 9000 kg ( 9 ton) olarak devam etmektedir. Bu yolculukta emeği geçen çözüm ortaklarImIza iş arkadaşlarImIza teşekkürü bir borç biliriz. Orijinal hammadden mamül ambalajlarIn üretimi yaparken P. E hurda, orijinal firesi naylon, hammadde torbasI gibi temiz atIklardan geri dönüşüm granül imalatIyla üretimimizi arttIrdIk. - Tekstil' e taşIma torbasI, atlet poşet, takviyeli çanta, çuval içi, kumaş torbasI, shrink rulo, streç film gibi tüm ambalajlarda O. P. P, PP( jelatin) , S. P. P, P. E, BaskIlI, baskIsIz özel imalat - AyakkabIya taşIma torbasI, takviyeli çanta, naylon torba, 1. , 2. , 3. sInIf hammaddeden kaliteli ve ekonomik - Medical ve temizlik sektörüne çöp torbasI, atIk torbasI istenilen ölçü ve kalitede, yüklü miktarda baskIlI ve baskIsIz olarak - GIda firmalarIna shrink rulo, streç film, taşIma torbasI, atlet poşet, Tuzculara tuz torbasI, 15* 30 - 20 * 30 gibi naylon torbalar, market poşetleri - Peyzaj firmalarIna toprak torbasI, taşIma torbasI, selefon ambalaj, rafya ve tüm ihtiyaçlarI - Oto yedek parça imalatI yapan firmalara 5 cm den 160 cm ye kadar ambalajlar, baskIlI ve baskIsIz. Mutfak eşyasI imalat ve satIşIna shrink rulo, mağaza çantasI, naylon torbasI, istenilen ölçü ve ebatlarda baskIlI ve baskIsIz. Bunlar ve benzeri tüm ambalaj ürünlerinizde bizi kendinize bir partner bir ortak ve tedarikçi olarak görebilirsiniz.
ihtiyaçlarInIzI anlaşmamIz dahilinde stoklarImIzda bulundururuz, istediğinizde müşterilerinize kadar kendimiz teslim ederiz. ( istanbul dahili)

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR