Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-40856]

PETROL OFİSİ BAYİ APET PETROL

40856 - PETROL OFİSİ BAYİ APET PETROL

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

PETROL OFİSİ MADENİ YAĞLAR ENDÜSTRİYEL SATIŞLAR

Firma Faaliyet Alanları ;

1990 yılında endüstriyel yağlar konusunda danışmanlık hizmeti vermek üzere, kendine özgü etik kuralları ile kendi öz sermayesi ile kurulan Apet Petrol , 2000li yıllarda 100 müşteri memnuniyeti parolası ile sürekli büyümeyi hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda yapılan çalışmalar neticesinde firmamız ekonomik şartlara ayak uyduran ve yaşanan her krizden güçlenerek çıkan, hedeflerinden ödün vermeyen bir yapıya bürünmüştür.

Geniş ürün portföyü, tüm sanayi kuruluşlarına kısa sürede mal sevkine olanak sağlayan merkezi konumu, stoktan mal teslimatı
yapabilmesine olanak sağlayan lojistik ve finansal altyapısı, müşterilerin problemlerine en kısa sürede çözüm üreten uzman satış ve teknik ekibi firmamızın yüzde yüz müşteri memnuniyeti prensibinin temel taşları olmuştur. Bütün bu özellikleri ile sektörde yükselen değer olan firmamız kuruluşunda koyduğu hedeflere adım adım ilerlemiş ve sektörün önce gelen madeni yağ firmaları için daima ideal bir partner adayı olmuştur.

Hedef ve prensiplerinden ödün vermeyen firmamız, hedeflerini gerçekleştirmek adına Türkiye’nin madeni yağ sektörünün önde gelen kuruluşu olan Petrol Ofisi ile birlikte olma kararı vermiştir. Petrol Ofisi ile varılan anlaşmaya göre İstanbul bölgesinde sanayi yağları yetkili dağıtıcısı olan firmamızın ofis ve depoları Petrol Ofisi standartlarına göre düzenlenmiştir.

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR