Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-78901]

BIR DÜNYA KRAVAT

78901 - bir dünya kravat

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

Kravat, İnce Kravat Modelleri, Kol Düğmesi, Kravat İğneleri, Yeni Sezon Papyon Satışı.

Firma No : NTX 78901 - RESİM 1
Firma No : NTX 78901 - RESİM 2
Firma No : NTX 78901 - RESİM 3
Firma No : NTX 78901 - RESİM 4

Firma Faaliyet Alanları ;

Şirketimiz 2003 yılında İzmirin Çankaya semti Mimarkemalettin moda merkezinde kurulmuştur. Faaliyet konusu Gömlek , Kravat imalatı ve toptan satışı olan şirketimiz, İnternetteki hızlı gelişmeleri göz önünde bulundurarak 2010 yılında siz değerli müşterilerimize , kaliteli ürünleri daha uygun fiyatla ulaştırmak için www. birdunyakravat. com internet sitesini beğeninize sunmuştur.

Sitemiz Geniş ürün yelpazesiyle her tür kravatı bulabileceğiniz. Amacı mağaza, mağaza dolaşıp yorgun düşen ve aradığı kravatı bulamayıp en yakınına istemeyerekte olsa razı olan siz değerli müşterilerimize, mağazamızı bulunduğunuz yere getirerek sizi dolaşma derdinden kurtarıp, size istediğiniz kravatı en süratli şekilde ulaştırmak için kurulmuş. Bu çerçevede Türkiyenin güvenli kargo şirketi Yurtiçi kargoyla anlaşmıştır.

Şirketimiz, Yurt dışındaki gurbetçilerimizi de unutmamış. Yurt dışından kravat göndermek isteyenler için, hediye olarak gönder seçeneğimiz ile her hangi ek bir ücret ödemeden. Sadece kredi kartlarıyla yurt dışında ödeme yapıp Türkiyedeki sevdiklerine ve yakınlarına kravat gönderme imkanı sağlamıştır. Bu imkan sadece yurt dışından tüm Türkiyeyedir. Türkiye den yurt dışına kargo ücretlerinin ve gümrük vergilerinin yüksek olması sebebiyle şu an için geçerli değildir.

Türkiyede bulunan siz değerli müşterilerimiz içinde kredi kartı ve havale ile ödeme yapıp tüm Türkiyeye hediye gönder seçeneğiyle yakınlarınıza ve sevdiklerinize kravat gönderebilirsiniz.

Şirketimiz, her geçen gün artan ürün yelpazesiyle kravat konusunda son moda kravatların bulunduğu Türkiye deki en kapsamlı site olmak için, , teknolojik gelişmeleri de kullanarak , ilerlemesine sizlerinde desteğiyle devam edecektir.

Saygılarımızla

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR