Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-40456] İngilizce Çevirisi İçin

DAMLAKAYA MOBILYA SAN VE DıŞ TIC

40456 - damlakaya mobilya san ve dış tic

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;


Damlakaya Mobilya | Kurumsal

Damlakaya, mobilya sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesini, yenilikçi ve dinamik tasarım kadrosuyla buluşturarak, yaşanabilir mekanlar yaratmak için farklı projelere imza atıyor.

Günümüz yaşam koşullarına adapte olabilecek şekilde tasarlanan fonksiyonel oturma grupları, yatak odaları, yemek odaları ve ev içi tamamlayıcı aksesuarlarla müşterilerine sorunsuz ve sınırsız hizmet veriyor.

Tasarım ve üretim aşamasının büyük bir titizlikle yürütüldüğü Damlakaya’da; Yüksek kalite, konfor ve estetik duruşa büyük önem veriliyor. Müşteri memnuniyetine odaklı yürütülen üretim süreci, 100 kaliteli ve sağlıklı ürünlerin müşteriyle buluşmasına zemin hazırlıyor.

Damlakaya Mobilya, müşterilerinin beklentileri ve beklentilerinin ötesinde dekorasyon çözümleri sunarak, tek tip mobilya anlayışına yeni bir soluk kazandırıyor.

Mobilya sektöründe giydirme alternatifli oturma gruplarının üretilmesine de öncülük eden Damlakaya Mobilya, yurtiçi ve yurtdışı müşterilerinden aldığı olumlu yaklaşımlarıyla üretim ve yatırımlarına devam ediyor.

Firma Faaliyet Alanları ;

damlakaya mobilya

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR