Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-44934]

EFENDIOĞULLARı TIC.TEKSTIL IMALAT

44934 - efendioğulları tic.tekstil imalat

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

efendıogulları olarak biz bir marka olma rüyamızı; inanarak, inandığımız değerlerin uğrunda savaşarak ve çok çalışarak gerçekleştirdik. İş hayatının vazgeçilmez ilkeleri; hızlı, dürüst ve ilkeli olmaktır. 2007 yılında imalatta ve finislı uretımlerle ve kesım bransında yuksek dızaynlarla gelısmıs fason için çalışmaya başladığımız günden bu güne en önemli ilkelerimiz dürüstlük, insana yatırım ve insana saygı olmuştur.
Başarılı kuruluşların keşfettiği gizli formülün, müşterilere misafir ve çalışanlara insani hassasiyetle davranmak olduğu bilinciyle çalışan bizler, bugün uluslararası bir kurum olma, aynı temel ilkelerimizi dünden bugüne taşımanın ve daha da geliştirmenin kıvancını yaşıyoruz. efendıogulları bir yandan genç bir şirket olma yolunda avantajları pekiştirilirken; diğer yandan bunyenızın calısmalarında organızasyonlarınıza destek çalışmaları, verimlilik çalışmaları, yönetimde yeniden yapılanma ve özellikle eğitim programları ile her düzeydeki çalışanımızın kişisel gelişimine özel bir önem vermekteyiz.

Firma Faaliyet Alanları ;

bay; bayan , cocuk , gıyım de imalat . oxxo mavi cross gıbı markalara fınıslı calısmaktayım ayrıca genıs atolyeler cevremız ve tıtız planlama kadrolarımız koleksıyon calısmasında ortak personelımızle fason olarak gerek ımalat olarak hızmet vermekteyız

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR