live support








Rusça Çevirisi İçin
.:: A.I.T. DİJİTAL BASKI SİSTEMLERİ ::.

Company No:9151 Image No-002- ; 


Dijital baskı makinası, Dijital baskı makinesi, Dijital baskı makinaları, Dijital tekstil baskı makineleri satışı, kısa metraj ve numune baskı sistemleri, kumaş üzerine direkt dijital baskı makinaları, dijital varyant alma, dijital tekstil yazılımları, Mimaki, Mutoh ve La Mechanica dijital baskı makineleri, dijital tekstil baskı boyaları ve makine yedek parçaları, teknik servis, eğitim. . .

AIT Bilgisayar Sistemleri ve Makine San. Ltd. Şti. 1996 yılından bu yana Tekstil sektörüne; elektronik ortamda varyant tasarım, desen tasarım, dijital numune ve kısa metraj baskı konularında yazılım, donanım ve teknik destek sağlayan Türkiye’nin ilk ve tek kuruluşudur. Bugün Dijital tekstil konusunda yazılım ve teknik çözümler üreten ve bu teknolojiler konusunda sürekli araştırma geliştirme faaliyetleri içinde bulunan AIT, aynı zamanda Miracle tekstil yazılımlarının da üreticisidir. Dijital baskı makineleri konusunda Dünyanın önde gelen markalarıyla işbirliği yapan AIT, özellikle Japon MUTOH ve MIMAKI marka sistemlerini Türk sanayisine uygun hale getirmekte, yazılım ve teknik desteği ile hizmet verdiği firma sayısını hızla arttırmaktadır. Dijital tekstil baskı sistemlerinde daha iyi sonuç alma yolunda ek sistemler geliştiren ve bunların patent hakkını elinde tutan AIT, uzman ve deneyimli teknik AR- GE kadrosu ile hem yazılım hem de donanım konusunda sahip olduğu ülke liderliği pozisyonunu sürdürmektedir. Dünya piyasasında da bu konuma yerleşmek için gerekli yatırımları, işbirliklerini ve ziyaretlerini de ön planda tutmaktadır. AIT, Türk tekstilcisinin üretim maliyetlerini düşürüp, uluslararası rekabet şansını arttırmaya yönelik geliştirdiği yazılımlar ve ithalatını yaptığı dijital baskı makineleriyle Türk tekstilini dünya standartlarına taşımayı hedeflemektedir.

Attention to Industry Members

»You could publish all types of raw material, semi-finishing, finishing products etc you use in the production (for example yarn, fabric, accesory, packing materials and all types of consumables) in buying advertisements section of www.tekstilportal.com free of charge by indicating your consumed amounts. Therefore, you could have the possibility of cost reduction as per offers incoming to your company.

You will have possibility of openning new horizons to your company as free of charge in all your industrial related search by publishing your company introduction in english, by linking to your web site in the www.tekstilportal.com publishing in english. Also same oppotunity by publishing your overseas inquiries and offers in our classified advertisement section.









payment types


NEW MESSAGE