live support








.:: DENKA TEKSTIL SAN TIC PET UR.A.S. (YAYıNDAN KALDıRıLMıŞ ARŞIV KAYıTTıR ) ::.

Company No:31889 Image No-001- ; 


HER TÜRLÜ ARMÜRLÜ FANTEZi GÖMLEKLiK KUMAŞ, PANTOLONLUK DOKUMA, HAVLU DOKUMA, HAVLU , BORNOZ iHRACATI,

FirmamI size tanItIm mektubunu sunmaktan kIvanç duyarIm. DENKA TEKSTIL, Denizli Organize Sanayi bölgesinde yerleşik olarak 1993’den beri faaliyet gösteren bir bez dokuma, havlu , bornoz üreticisi ve ihracatçIsIdIr. IhracatInI Almanya, ingiltere ve Hollanda ve Rusya’ya yapmaktadIr. Rusya’da kurduğu konfeksiyon firmasI ile mamül kumaş olarak yaptIğI ihracatInI konfeksiyon ürününe dönüştürmektedir. Havlu, bornoz üretimini kendi bünyemizde yapmaktayIz. Kurulu kapasitemiz 140000 mt / ay pamuklu dokumabez ve 70 ton / ay bukle ve kadife kumaş üretimini gerçekleştirmektedir. ihracat kapasitesi üretiminin % 30’unu teşkil etmesi sebebiyle geri kalan atIl kapasitesinin ihracatçI müşterilerine fason üretim yaparak değerlendirmektedir. Temel üretim edefimiz siz müşterilerimizin taleplerini doğru kalitede doğru ve en kIsa sürede gerçekleştirmektir. inanIyoruz ki çalIşma prensbimiz siz müşterilerimizle olan ilişkimizi çok sağlam zemine oturmuş bir dostluğun oluşmasInI sağlayacaktIr. Şirket profilimizi aşağIda sunulmuştur. Denka Tekstil hakkInda daha fazla bilgiyi internet sitemizden alabiirsiniz. Lütfen web- sitemizi ziyaret ediniz. Şirketimize olan ilgi ve alakanIzdan ötürü teşekkürü bir borç bilirim. SaygIlarImla, Ayberk SOYLU DENKA TEXTILE A. S.

Attention to Industry Members

»You could publish all types of raw material, semi-finishing, finishing products etc you use in the production (for example yarn, fabric, accesory, packing materials and all types of consumables) in buying advertisements section of www.tekstilportal.com free of charge by indicating your consumed amounts. Therefore, you could have the possibility of cost reduction as per offers incoming to your company.

You will have possibility of openning new horizons to your company as free of charge in all your industrial related search by publishing your company introduction in english, by linking to your web site in the www.tekstilportal.com publishing in english. Also same oppotunity by publishing your overseas inquiries and offers in our classified advertisement section.









payment types


NEW MESSAGE