live support








.:: POWER ENDÜSTRIYEL KIMYASALLAR LTD.ŞTI. ::.

Company No:39170 Image No-002- ; 


GREEN CRAB CLEANER SPRAY Nakış Çağanoz Temizleyici ve Yağlayıcı Aerosol Sprey Ürün Özellikleri: Nakış makinelerin de çağanozlarının rahat çalışabilmesi için, özel olarak tasarlanmış yağlayıcı bir üründür. Anti-statik özelliği sayesinde çağanozun toz tutmasını engeller, özel formülasyonu sayesinde kumaş üzerinde leke yapmaz. Yapışmayı, gıcırtıyı ve sürtünmeyi engeller. Kokusuz ve renksizdir. Hızlı kurur ve leke yapmaz. Toz tutmaz. Parlayıcı ve yanıcı itici gaz ihtiva etmez. Uygulama: Teknik olarak profesyonel ve hobi amaçlı kullanıma uygundur. Uygunluk: Özellikle nakış makinelerin de çağanozlarının rahat çalışabilmesi için, özel olarak tasarlanmış yağlayıcı bir üründür. Ürünümüzün likit içeriği Avrupa menşeili olup, insan sağlığına ve doğaya zararlı değildir. Ağırlık: 500 ml. Kullanım Şekli: Uygulanacak yüzeye direk sıkılır. Solventi hızla uçarak sıkıldığı bölgede temizleme ve anti-statik ince film şeklinde yağlama yapar. Üretim : Ürün Markaları POWER adına tescilli veya tek dağıtımcısı olduğu anlaşmalı markalarıdır. Aynı marka ürünlerde karşılaşabileceğiniz fiyat farklılıkları ürünün sahte, taklit olmasına işaret edebilir. Farklı marka ve aynı resme sahip ürünlerde ise yine ürünün sahte, taklit edildiğini göstermektedir. Bu koşulları POWER’a bildirebilir, şikayet edilebilir veya orijinalliği ile ilgili bilgi alabilirsiniz. POWER üretimini, ithalatını veya pazarlamasını yaptığı ürünlerde tüketiciye maksimum fayda ve verim sağlayacak koşullarla tedarik yapmaktadır. Satışa sunulan her ürün AR GE aşamasından sonra, KALİTE KONTROL birimi tarafından test edilmekte, onay aşamasından sonra satışa sunulmaktadır. Satın alacağınız her ürünle ilgili bilgi, arıza ve servis gerektiren durumlarda POWER Teknik servisi ile her zaman yanınızda olacaktır. POWER ISO9001:2000 standartlarına uygun olarak üretim yapmaktadır. Türkiye Genel Dağıtım : Power Endüstriyel Kimyasallar Ltd. Şti.

Attention to Industry Members

»You could publish all types of raw material, semi-finishing, finishing products etc you use in the production (for example yarn, fabric, accesory, packing materials and all types of consumables) in buying advertisements section of www.tekstilportal.com free of charge by indicating your consumed amounts. Therefore, you could have the possibility of cost reduction as per offers incoming to your company.

You will have possibility of openning new horizons to your company as free of charge in all your industrial related search by publishing your company introduction in english, by linking to your web site in the www.tekstilportal.com publishing in english. Also same oppotunity by publishing your overseas inquiries and offers in our classified advertisement section.









payment types


NEW MESSAGE