websitesi

NTX-149256

   
BAYRAMLAR DOKUMA SAN ve TİC AŞ

 
Ürün ve hizmet çeşitleri
 
 
brode tül- kumaş üretimi, dokuma kumaş üretimi, teknik tekstil üretimi
 



 
Firma faaliyet alanları detaylı bilgi
 
 
BRODE TÜL- KUMAŞ ÜRETİMİ
Brode tesislerimizde, dünyanın birçok farklı bölgesinde bulunan müşterilerimize, çok çeşitli koleksiyonlarımızla, farklı kalitelerimiz ve varyantlarımızla hizmet vermekteyiz. Ortalama aylık olarak 75. 000 mt / tül üretim kapasitemizin olduğu brode tesisimizde en önem verdiğimiz konu, yüksek kalite standardlarımızın devamlılığını sağlayabilmek adına yapılması gereken işlemlerin her gün eksiksiz olarak kontrol edilmesi ve bu devamlılığın sağlanırken üretim hızımızdan taviz vermememizdir.

DOKUMA KUMAŞ ÜRETİMİ
Dokuma tesislerimizde, özellikle Güney ve Kıta Avrupası marketlerine uygun birçok farklı kalitede, çok çeşitli desen ve renklerde, günümüz modasına uygun arge ve üretim yapmaktayız.

Üretimimizde en önem verdiğimiz nokta, kusursuza yakın kalitemizin devamlılığını korurken, aynı zamanda hızlı olabilmek, dolayısıyla müşterilerimizin satışlarını ve cirolarını arttırmalarını sağlayabilmektir.

Daha bilinen tarzda ve klasik modellerde olan bu kumaş grubumuzu üretim kapasitemiz aylık ortalama 1. 500. 000 m2dir. Tüm koleksiyonlarımız orijinal olup, bünyemizde bulunan arge ekibimiz tarafından üretilmiştir.
BR> TEKNİK TEKSTİL ÜRETİMİ
Teknik tekstil, kaliteli üretimi zor ve ar- ge maliyeti yüksek, diğer ev tekstil kollarına göre çok daha yeni ve gelişmekte olan bir alt koludur ev tekstilinin. Yaklaşık 60 yıllık tecrübemizin verdiği bilgi birikim ve iş ahlakı ile her ay ortalama 1. 500. 000 m2 teknik tekstil kumaşını, iplik üretiminden, son kullanıcıya hazır hale gelene kadar, tüm üretim aşamalarını kendi tesislerimizde yaparak, kusursuza yakın kalitemiz ve hızımızla üretmekteyiz. Kalitemizin devamlılığını sağlayabilmek adına, tüm üretim aşamaları, iplik hammaddesinin üretiminden, kumaşın son ve teknik tekstilde en önemli işlemi olan boyahane “bitiş” işlemine kadar kendi tesislerimizde yapılmaktadır.

Sunscreen, roller blinds, gece- gündüz sistemleri gibi birçok farklı kaliteyi, onlarca farklı ürün grubu ve onbinlerce farklı desen - varyant olarak içeren, uzun yıllar süren arge çalışmalarının sonucu olarak oluşmuş devasa koleksiyonumuzla, 42 ülkedeki müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Tüm koleksiyonlarımız orijinal olup, bünyemizde bulunan arge ekibimiz tarafından üretilmiştir.


 
         
 

Yetkili
Ersat Bayram
Telefon
+905414317828

 
 
 
 
 
 
web adresi
 
   
 
Adresi
 
 
ulaŞ osb mh. 216 sk. no:4/1 ergene 2 osb ergene tekirdağ Tekirdağ
 
 
Email
 
 

 

Firma bilgilerinin yayınlandığı bölümler için tıklayınız | Firma Detaylari
 
 
 

canli destek















 


Sektörün En Güncel ve Kapsamlı Portalı
www.tekstilportal.com


 



Tekstilportal.com da yayınlanan ilan örnekleri için tıklayınız



TEKSTİLPORTAL ELEKTRONİK YAYINCILIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Adnan Kahveci Mahallesi Konak Cadddesi No:7 Kat:13 Daire:40 Beykent / Beylikdüzü / İSTANBUL
Tel: 0212 999 70 71  -  0506 909 54 19

[email protected]

YENI MESAJINIZ VAR