live support








İngilizce Çevirisi İçin Rusça Çevirisi İçin
.:: ÇETİNKAYA TEKSTİL ::.

Company No:45333 Image No-006- ; 

2. KALİTE HAVLU
2003 yılında Nurettin KAPALIGÖZ tarafından kurulan Çetinkaya Deri ve Tekstil Ltd. Şti. , ticaret hayatına ilk olarak deri ticareti ile başlamış daha sonra gelişen ve büyüyen firmamız tekstil sektöründe de faaliyet göstermeye başlamıştır. Tekstil sektöründeki yatırımını hızla büyüten şirketimiz günümüzde hatrı sayılır bir tedarikçi konumunda olup tekstil ürünleri satış mağazalarına talep edilen havlu, bornoz ve tekstil ürünleri tedarik etmektedir. Çetinkaya olarak misyonumuz globalleşen ve değişen dünya yapısı içerisinde yeniliklerimize devam ederek sürdürülebilir bir müşteri memnuniyeti elde etmektir. Firmamız müşterilerimizin başarıları için değer sağlamak amacıyla uluslararası kalite standartlarında tekstil ürün ve hizmetleri üreterek, tekstil sektöründe, yurtiçinde ve yurtdışında doğru teknolojiler ile çözümler sunan, teknolojik gelişmelere hızla uyum sağlaan, değişimi yönlendiren, kullanıcı ve çalışan memnuniyetini en üst düzeyde tutan, yerli ve yabancı iş ortaklarının birinci derecede tercih ettiği, sektöründe bir dünya şirketi olmayı amaç edinmiştir.

1. kalite havlu 2. kalite havlu 3. kalite , bornoz, nevresim, tekstil telefleri, üstübü, bornozluk kumaş, wellsoft, ev tekstili ve her türlü tekstil ürünleri bulunmaktadır ve alım satımı yapılır stok tedarikci firmayız

Attention to Industry Members

»You could publish all types of raw material, semi-finishing, finishing products etc you use in the production (for example yarn, fabric, accesory, packing materials and all types of consumables) in buying advertisements section of www.tekstilportal.com free of charge by indicating your consumed amounts. Therefore, you could have the possibility of cost reduction as per offers incoming to your company.

You will have possibility of openning new horizons to your company as free of charge in all your industrial related search by publishing your company introduction in english, by linking to your web site in the www.tekstilportal.com publishing in english. Also same oppotunity by publishing your overseas inquiries and offers in our classified advertisement section.









payment types


NEW MESSAGE