Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-45124] Rusça Çevirisi İçin

HASAN BAŞBOĞA TEK.TEKS. END.ÜRÜN.SAN.VE TİC.A.Ş

45124 - HASAN BAŞBOĞA TEK.TEKS. END.ÜRÜN.SAN.VE TİC.A.Ş

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

ÇADIR İMALATI, TENTE İMALATI, BRANDA İMALATI, POLYESTER BRANDA, PAZAR BRANDALARI, SOĞUK İKLİM ÇADIRLARI, HALI SAHA KAPAMA, İFTAR ÇADIRLARI, KIZILAY ÇADIRLARI, ŞANTİYE ÇADIRLARI, DEPO ÇADIRLARI, MUTFAK ÇADIRLARI, huar çadırları, hangar çadırları, sirk çadırları, konser çadırları, gösteri çadırları, AFET ÇADIRLARI, ASKERİ ÇADIRLAR, ASKERİ BRANDALAR, ASKERİ TEKSTİLLER, ASKERİ KUMAŞLAR, ÇELİK GERME SİSTEMLERİ

Firma Faaliyet Alanları ;

İşletmemiz İstanbul- Kemerburgazda 5. 500 metrekare alanda 1974 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Tekstil sektörünün farklı kollarında faaliyet gösterdikten sonra polyester branda üretimi ve çadır imalatı konularında üretimine yön vermiş ve bu sektörde faaliyet göstermeye başlamıştır. Sektörün önde gelen firmalarından olan şirketimiz kullandığı hammaddenin önemli kısmını ithal etmekte ve böylece ürün kalitesini en üst düzeyde tutmaktadır. Ürünlerimizi sadece ülkemizin pazarına sunmakla yetinmeyip, Ortadoğu Ülkeleri, Rusya, Cezayir ve Makedonya gibi ülkelere ihracatımız vardır. İşletmemiz, kuruluşundan itibaren dünya standartlarında ürün yapmayı ilke edinmiş ve bu doğrultuda alt yapısını sürekli geliştirmiş, personelin üretimde kalite bilincini yerleştirmiştir. İşletmemiz, yüksek kapasitesi, modern teknolojisi ve uzman personeliyle TSE ve ISO 9001 standartlarında mal üretmektedir. İşletmemiz entegre bir tesis olup tüm üretim aşamaları kendi bünyesinde gerçekleşmektedir. Bünyesinde; Çözgü Ünitesi, Dokuma ünitesi, Hamurhane Ünitesi, PVC Kaplama Ünitesi, Kalite Kontrol ve Ambalaj Ünitesi, Labratuvar Ünitesi, Depo çadırları, Çadır / Membran yapı Konfeksiyon- Atölye Ünitesi, İdari ve Yönetim Üniteleri bulunmaktadır. , İşletmemiz müşteri memnuniyetini birinci sıraya alırken üstün kalitede ürünler elde etmek için gerekli olan alt yapıyı da tesis etmiştir. Sektöründe kendini yeterli bulmayıp yeni teknolojileri takip ederek sürekli ürün yelpazesini geliştirmekte ve pazar payını da her geçen gün daha da arttırmaktadır.

Membran kumaşları, asma germe sistemler, gazebo, çatı kaplama sistemleri, araç park yerleri kapatma, kalıcı membran yapılar, geçici membran yapılar, mimari altyapılı uygulamalar, spor salonları için membran yapılar.

Polyester Brandaları
Günümüzde yapılarda taşınabilirlik ve kolayca uygulanabilirlik ihtiyacı yeni bir teknolojinin yaygınlaşmasını da beraberinde getirdi. Dünyanın en eski yapı sistemleri arasında yer alan “ asma ve germe sistemler “ günümüz teknolojisi ile desteklenmekte ve yepyeni bir tarzı oluşturmaktadır. İstenilen mekanda ve yıllık, aylık hatta günlük kullanımı mümkün kılarak istenilen sürelerde uygulanabilen bu teknolojiyle fuar merkezlerinden, yarı / açık kapalı pazar yerlerine, depolardan geçici yapılara kadar pek çok alanda hizmet verilmektedir.

Kalıcı Membran Yapılar
Havaalanları, oteller, otobüs durakları, tren istasyonları, parklar ve meydan düzenlemeleri, spor salonları, eğlence merkezleri ve benzeri yapılarda Membran malzemesinin uzun ömürlülüğü, her tip iklim koşullarına dayanıklı olması, sıra dışı ve estetik mimari tasarımlara olanak vermesi, hafif olması ve çevreye olan müdahalenin minimum seviyeye indirilmesi ile düşük maliyeti bu tür yapılarda “ Asma- Germe Membran Sistem” lerin tercih edilmesini sağlamaktadır.

Geçici Membran Yapılar
Fuar merkezleri ve sergi salonları, parti – düğün – yemek organizasyonları, askeri kullanım ( uçak hangarları, kişisel ve toplu barınma çadırları ) , geçici hastaneler ve barınaklar, deprem çadırları, hangar ve depolar, yazlık / kışlık mekan düzenlemeleri, yarı açık / kapalı Pazar yerleri, resmi merasimler gibi uygulamalarda kolayca sökülüp takılabilir olması, düşük maliyeti, estetiği ve işlevselliği nedeniyle tercih edilmektedir.

Mimari Altyapı
Projelerimizin hazırlanmasındaki birinci aşama projelendirme ve mimaridir. İlk olarak modüler sistemin çizimleri hazırlanmakta, ardından da konstrüksiyon modülleri isteğe bağlı olarak genişletilmekte ve böylelikle proje istenen büyüklülükte hazırlanabilmektedir. Firmamız her zevke hitap eden ve gerek estetik, gerekse kullanışlılık ve güvenlik olarak profesyonelce hazırlanan, değişik boyutlarda projelere imza atılmıştır.

Uygulamalar
Uygulama aşamasına geçilmeden önce hazırlanan çizimler sizlerin beğenisine sunulmakta ve akabinde sizlerden gelecek olan talepler veya onay doğrultusunda üretim / kurulum aşamasına geçilmektedir.

Askeri ürünlerimiz gereken her türlü koşullarda kullanılabilecek şekilde, kalite standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Polyester branda, Polyester tente, Yanması geciktirilmiş uçuş ceketi, Kamuflajlı Parka, Kamuflajlı bezler, Er kaputu, Harici üniforma, Eğitim elbiseleri, Askeri pardesü, şapka, gömlek, mont, Kask torbası, Miğfer kılıfı, Sedye, Panço yağmurluk, Sırt çantası, Ekmek torbası, Matara kılıfı, Isı izolasyonlu çadır, Orta genel maksat çadırı, Mutfak çadırı, Hurç, Subay beşik çadırı örtüsü, Tim çadırı, Top atış panosu, Top sektirme panosu

canli destek














Bu Firma Tanıtım İlanının Yayınlandığı Kategoriler;

» Yayınlandığı Kategori Sayısı 37 'dir.

Bu Firmanın Yayınlandığı Tüm Kategorileri Gör

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR