live support








İngilizce Çevirisi İçin Rusça Çevirisi İçin
.:: DAKİNE DERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ::.

Company No:110915 Image No-003- ; 

CCS_5181_Abs_Buyuk_Boy_Valiz_Kirmizi
dakine, epsilon, ççs, ccs, young, cat, caterpillar, national geographic, morgan le fey, bayzen group, Çanta Cüzdan Kemer ve Bavul Mağazaları Toptan Ayakkabı - Çanta Satıcıları

Bölgesinde Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda bavul, el çantası ve diğer seyahat aksesuarlarının perakende ticareti ( deriden, deri bileşimlerinden, plastik levhadan, tekstil malzemesinden, vulkanize ( ebonit) elyaf veya mukavvadan) konularında hizmet vermektedir. Firma İş Konusu: Her türlü kadın ve erkek çantası, valizi, cüzdanı, portföyü, kemerinin; toptan ve perakende olarak, imalat, alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü kadın, erkek ve çocuk ayakkabıları, botları, çizmeleri, terlikleri ve benzeri mamulleri toptan ve perakende olarak, imalat, alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin; toptan ve perakende olarak, imalat, alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak. .

Attention to Industry Members

»You could publish all types of raw material, semi-finishing, finishing products etc you use in the production (for example yarn, fabric, accesory, packing materials and all types of consumables) in buying advertisements section of www.tekstilportal.com free of charge by indicating your consumed amounts. Therefore, you could have the possibility of cost reduction as per offers incoming to your company.

You will have possibility of openning new horizons to your company as free of charge in all your industrial related search by publishing your company introduction in english, by linking to your web site in the www.tekstilportal.com publishing in english. Also same oppotunity by publishing your overseas inquiries and offers in our classified advertisement section.









payment types


NEW MESSAGE