live support








.:: HALI YIKAMA KONYA-FABRIKASI ::.

Company No:34034 Image No-001- ; 


Konya halı yıkama sektörünün lideri Büsan Halı Yıkama hijyen sunar. . Çocuklarımız farklı ortamlarda virüs, bakteri, mantar, parazit gibi milyonlarca hastalık yapabilen mikropların saldırısına maruz kalır. Evimiz, halılarımız, bindiğimiz aracın koltukları, hatta tükettiğimiz besinler bu mikropların doğal yaşam ortamlarıdır. .

HALI YIKAMA CİDDİ BİR İŞTİR. . Biz halılarınızı değil çocuklarınızın oyun alanlarını temizlediğimizi çok iyi biliyoruz. . Biz Konya nın BÜSAN HALI YIKAMA Tesisiyiz. . Biz Sağlığınız için son teknoloji ürünleri kullanmanın ve size hijyenik yaşam gereçleri sunmanın keyfiyiz. . ! Konya da halı yıkama bizden sorulur. . . UCUZ EKONOMİK İNDİRİMLİ CAZİP halı yıkama için internet ten veya google gen sitemizi ziyaret edin Şimdi arayın bizi ve HALILARINIZI EVİNİZDEN ALIP EVİNİZE TESLİM EDELİM, ÜSTELİK SADECE 5 SAATTE. . . Kendi imalatımız RULO TİP HALI SIKMA MAKİNELERİNDE inanılmaz kampanyalar sizleri bekliyor. Tirkiyenin her yerine servis imkanı ile 1850 devir ve 1 ton ağırlığındaki yüksek kalite halı sıkma makineleri için bizi arayın. . Düşünün ki insanlar halılarınızda ayakları ile, çorapları ile dolaşıyorlar. . 2 gün üst üste yıkanmayan ayak ne hale gelirse günlerce üzerinde çoraplarla dolaşılan halılar bir elek gibi tüm bakterleri dibine indirecek ve çoraplardan beter hale gelecektir. Bebeğiniz emziğini düşürecek, siz onunla taklalar atacaksınız sıcak yuvanızda, ve halılarınızdaki bakterilerden bîhaber büyüteceksiniz çocuklarınızı. . Şimdi tekrar düşünün. . Sizce de halılarınız yılda bir kez dahi olsa etkili ve derinlemesine bir temizliği haketmiyor mu. . . !

Attention to Industry Members

»You could publish all types of raw material, semi-finishing, finishing products etc you use in the production (for example yarn, fabric, accesory, packing materials and all types of consumables) in buying advertisements section of www.tekstilportal.com free of charge by indicating your consumed amounts. Therefore, you could have the possibility of cost reduction as per offers incoming to your company.

You will have possibility of openning new horizons to your company as free of charge in all your industrial related search by publishing your company introduction in english, by linking to your web site in the www.tekstilportal.com publishing in english. Also same oppotunity by publishing your overseas inquiries and offers in our classified advertisement section.









payment types


NEW MESSAGE