Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-131409] Rusça Çevirisi İçin

AFIL COLLECTION PESTAMAL

131409 - Afil Collection Pestamal

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

Bir Uzman Tekstil markası olan Afil Collection Pamuklu Peştemal , Trow , Jakarlı pike, Buldan Bezi üretip, ürettiği bezlerden Otantik bay , bayan ve çocuk kıyafetleri üretim yapmakta olup günün koşullarına göre talepler doğrultusunda, kendini sürekli yenilemeye çalışmaktadır. Üretmiş Olduğu ürünleri yurtiçi ve yurtdışı pazarlama yaparak tüm dünyaya ihracat ve toptan satış yapmaktadır. Toptan peştamal üretimi ve toptan otantik giyim üretimi yapmakta olan firmamız üretimde olan ürünlerini ve yeni modellerini Tasarım ve Tescil Belgesi ile koruma altına almaktadır. Tüketicilerden gelen talepleri dikkate alarak titiz bir çalışmayı ilke edinmiş olan firmamız her türlü eleştirilere açıktır.

Firma Faaliyet Alanları ;

peştamal , peştemal , hamam peştemali , pike , trow , üretim , jakarlı dokuma , karatezgah dokuma , nevresim takımı , plaj giyim , otantik giyim , buldan bezi , elbise, Firmamız Denizlide Nevresim ve peştemal üreitmi yapıp iç piyasa ve dış piyasada pazarlamaktadır.
Nevresim Kalitemiz 83 tel Pamuk saten 1 Nevresim 1 Çarşaf 2 Yastık 2 Pano yastık olmak üzere 6 parçadan oluşmaktadır. Kutulu ve pvc li olarak satılmaktadır.

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR