Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-43376]

BENGÜ KUMAŞ KAPLAMA LAKE İPLİK TEKSTİL SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ

43376 - BENGÜ KUMAŞ KAPLAMA LAKE İPLİK TEKSTİL SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

İki kuşak boyunca süregelen bilgi birikimi, ve tecrübesiyle büyüyen yeni teklonejilerle kendini geliştiren mükembel hizmeet anlayışı ve yüksek standartda ki hizmet kalitesiyle lider firmalardandır. Yapmış oldugumuz kumaşa LAKE, SU GEÇMEZ KUMAŞ, YANMAZ KUMAŞ, MİLKİ KUMAŞ, kumaş KAPLAMA, AKRİLİK KAPLAMA, KALENDER, APRE, POLİÜRETAN, SİYAH MİLKİ KAPLAMA, BEYAZ MİLKİ KAPLAMA işlemleridir.

Firma No : NTX 43376 - RESİM 1
Firma No : NTX 43376 - RESİM 2

Firma Faaliyet Alanları ;

İki kuşak boyunca süregelen bilgi birikimi, ve tecrübesiyle büyüyen yeni teklonejilerle kendini geliştiren mükembel hizmeet anlayışı ve yüksek standartda ki hizmet kalitesiyle lider firmalardandır. Yapmış oldugumuz kumaşa LAKE, SU GEÇMEZ, YANMAZ, MİLKİ, KAPLAMA, AKRİLİK KAPLAMA, KALENDER, APRE, POLİÜRETAN , beyaz milki kaplama, siyah milki kaplama
Kumaşa; hot melt, membran, teflon kaplama, milki kapalama, kumaşa kaplama, kumaşa lake, kalender, gumi kaplama, yağlı kaplama, su iticilik, su geçirmezlik, yanmaz kumaş, bursa kumaş kaplama, gümüş kaplama, güç tutuşurluk, apre kaplama, simli kaplama ve kumaş satışıkı ve örgü gözeneklerinin sıvanarak hava geçirgenliğinin giderilmesi ve kumaşın tuşe kazandırılmasıdır. Kumaşa su geçmezlik verdikden sonra, arzuya göre, poliüretan, akrilik, gumi, köpük, milk, sim yada pvc( plastik) kaplama ve kalender yapılabilmektedir. bildigi Tekstil sektöründe önemli bir yeri olan kaplama, spor giyime ve kayak kıyafetlerine yönelik kumaşlara uygulanabildigi gibi, yüksek mukavemetli askeri kumaşlara da uygulanır.

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR