Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-67972]

FOKUS PLASTİK

67972 - FOKUS PLASTİK

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

Poşet firmaları, poşet imalatçıları jelatin, Naylon poşetçi

Firma Faaliyet Alanları ;

2007 yılında faaliyet göstermeye başlayan FOKUS PLASTİK, iki genç girişimci tarafından kurulmuştur. FOKUS PLASTİK, ilk olarak tekstil sektörüne poşet imalatı yapmaya başlamıştır. Daha sonrasında, tekstil sektöründen farklı olarak gıda ve bijuteri alanlarında da küçük ebatlı poşet, baskılı ve baskısız poşet, Naylon, Jelatin gibi ürünlerde hizmet vermeye de başlayarak plastik sektörüne yön veren firmalardan biri haline gelmiştir.

Türkiye’de tekstil sektöründe birçok kurumsal firmaya hizmet veren FOKUS PLASTİK, daha sonrasında yurtdışı firmalarla çalışmaya başlamıştır.

FOKUS PLASTİK, sektöründeki başarısını, profesyonel ekibine, yenilikçi ve kaliteli hizmet anlayışına, çözümsel yaklaşımına, çevre dostu çalışmalarına ve güvenilir bir profil oluşturmasına borçludur. Tüm bunlara bağlı olarak ortaya çıkan müşteri memnuniyetini daima en üst seviyede tutmaktadırlar.

Liderliği hedefleyen FOKUS PLASTİK, sunduğu kusursuz hizmetlerle ve kazandığı başarılar sayesinde gün geçtikçe hep bir adım önde olmaya başlamış ve hizmet anlayışındaki farkı ortaya koymuştur.

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR