Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-44333] Rusça Çevirisi İçin

KALKAN FIRÇA VE END.ÜRÜNLER SAN.VE TİC. LTD..ŞTİ.

44333 - KALKAN FIRÇA VE END.ÜRÜNLER SAN.VE TİC. LTD..ŞTİ.

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

Kalkan Fırça, ram fırçaları dahil olmak üzere, Lisa, süet fırçalarının imalattını yapmaktadır. Karbon ve Seramik fırçalar ile Lafer, Memnun makina, Dandi paolo, Ario Crosta Elektroteks, Lamperti, gibi vs. makinelerde sık dokulu yumuşak kumaş tuşesi elde edilir.
Avrupa kalitesinde, son sistem CNC fırça makinelerinde ISO kaltesiyle üretilen fırçalar, uzak doğu ve ortadoğu dahil yurtdışına ihracat yapılmaktadır.

Firma Faaliyet Alanları ;

tekstil fırçaları, karbon ve seramik fırçalar, Lafer, Lamperti, Danti Paolo, Mario Crosta fırçaları. Ram fırçası, toz alma, yüzey temizleme ve parlatma fırçaları, polisaj fırçalar, sanayi fırçaları, cam yıkama fırçaları, mermer ve granit eskitme patinato fırçaları,
3mm den 10 mmye şerit fırçalar, rodeo fırçaları, her türlü aşındırıcı fırça. özel üretim sanayi fırçaları, paslanmaz evye polisaj fırçaları, silindir fırçalar, helezon sarma fırçalar, kapıaltı fırçaları, özel makine fırçaları, antistatik fırçalar, matbaa ve kağıt endüstrisi fırçası, konveyor hattı temizlik fırçası, cam rodaj makinesi fırçaları, halı yıkama fırçası, lisa fırçası, hertürlü merdane fırça, özel üretim fırçalar.

canli destek














Bu Firma Tanıtım İlanının Yayınlandığı Kategoriler;

» Yayınlandığı Kategori Sayısı 26 'dir.

Bu Firmanın Yayınlandığı Tüm Kategorileri Gör

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR