Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-43321] Rusça Çevirisi İçin

MEDICALTEX

43321 - Medicaltex

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

Medicaltex uyku ürünleri, hastane enfeksiyonu ile mücadelede ve astım, bronşit gibi alerjik hastalıklarda kullanımı tavsiye edilen, etken maddesi Sağlık Bakanlığı onaylı ilk ve tek tekstil ürünleridir. Non- migre özelliği ile medicaltex ürünleri yüksek yıkama dayanımına sahiptir ve ciltte tahriş oluşturmaz. Medicaltex uyku ürünleri, bakterilerin tekstil yüzeyinde barınmasını ve çoğalmasını engellemenin yanı sıra kötü koku oluşumunu da ortadan kaldırır.

Firma Faaliyet Alanları ;

Medicaltex; bakteri virüs mantar gibi hastalık yapıcı etmenleri etkisiz hale getiren, etken maddesi Sağlık Bakanlığı Biyosidal Daire Başkanlığı onaylı, Avrupa’da da yaygın olarak kullanılan antimikrobiyel tekstil uyku ürünleri sunmaktadır.
. Medicaltex olarak, piyasadaki diğer antimikrobiyellerden farklı şekilde, tekstil yüzeyindeki mikroorganizma oranını 99 azaltan, zamanla antimikrobiyel etkisini kaybetmeyen, yüksek yıkama dayanımı olan, etken maddenin tekstil yüzeyine kovalent olarak bağlanıp ayrılmadığı, insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen, hastane enfeksiyonu ve alerji, astım gibi hastalıkların oluşumunu engelleyen tekstil uyku ürünleri üretmekteyiz.

canli destek














Bu Firma Tanıtım İlanının Yayınlandığı Kategoriler;

» Yayınlandığı Kategori Sayısı 1 'dir.

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR