Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-43261] Rusça Çevirisi İçin

TUNALUX HOME COLLECTION

43261 - TUNALUX HOME COLLECTION

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

Tunalux Home Collection Bursa merkezli olup, 100 ihracata yönelik olarak kurulmus bir firmadir. Faaliyet alanı olarak belirledigimiz ev tekstili ürünlerimiz Avrupa standartlarına uygun olup, Hiçbir zararlı ve kansolijen madde içermez.

Deneyimli mühendislerimiz tarafından 100 Türk pamugundan olusan ipliklerle özenle dokunmus nevresim takımlarımızın anti- bakteriyel özelligi tüketicilerimize rahat ve güvenli bir uyku sunmaktadır.

Saten, Ranforce, Elit, Jaquard ve Bamboo serisi çesitleri ile Tunalux Home Collection müsterilerine zengin desen alternatiflerini genis bir yelpazede sunmaktadır.

Tunalux Home Collection olarak amacımız faaliyet alanımızda gelisen yenilikleri sürekli takip edip bunları ürünlerimizde innovasyona dönüstürerek müsteri memnuniyetini en üst noktaya çıkarmaktır.

Firma Faaliyet Alanları ;

Tunalux Nevresim Takımı, Ranforce Nevresim Takımı, Saten Nevresim Takımı, Polycoton Nevresim Takımı, Polikoton Nevresim Takımı, Jakarlı Nevresim Takımı, Bambu Nevresim Takımı, Pamuk Saten, Çocuk Nevresim Takımı, Saten Collection, Elit Collection, Ranforce Collection, Reaktif Baskı, Rotasyon Baskı, Pigment Baskı

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR