Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-21867] Rusça Çevirisi İçin

URÇEL TIC.KOLL.ŞTI.

21867 - URÇEL TiC.KOLL.ŞTi.

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

1974 yilinda haftalik 7000 takim tek model pantolon kancasi üretimiyle, ürünün daha yeni kullanIlmaya basladiğI tekstil piyasasina giren "URÇEL", otuz üç yIl sonra bugün, 40' a ulaşan çesidi, aylik 6. 000. 000 takIm kapasitesiyle, ülke gereksinimi neredeyse tek basina karsilayacak duruma gelmistir.

Firma No : NTX 21867 - RESİM 1
Firma No : NTX 21867 - RESİM 2

Firma Faaliyet Alanları ;

Kalitenin ne denli önemli bir güç olduğunu otuz yillik deneyimlerinden öğrenen "URÇEL", üretimin her asamasini kendi bünyesinde gerçeklestirmektedir. Özellikle dIş piyasanIn çok önem verdiği kaplama çedi FREE NiKEL konusunda kalitede süreklilik yönünden sağladiğI basari, ürünlerimizin tercih edilmesine büyük katki sağlamIştIr. Ayrica, kapimiz çalip da "siz de bu model de bulunur mu? " diye soran müsterilerimize, "hayir" dememeyi ilke edindiGimizden, çok az aranan modeller için bile bize u & es; rayabilirsiniz. Kaplama konusunda da "hayir"larimiz azdir. Nikel, siyah nikel, çinko, kalay, oksit, antik sari, beyaz FREE NiKEL, ürünlerimize ayricalik katan kaplama çesitlerimizdir. Sizi ağIrlayacak bir fincan kahvemiz, her zaman bulunur. . . Bekleriz. ihan, Burak, Şafak URAN . . .

metal pantolon kancasI, pantolon kancalarI, pantalon kancasI, pantalon kancalarI, pantolon kanca imalatI, pantolon kanca imalatçIsI, pantolon kanca imalatçIlarI, pantolon kanca üretimi, panolon kanca üreticisi, pantolon kanca üreticileri, pantolon kanca satIşI, pantolon kanca satanlar, metal aksesuarlar, pantolon kancalarI,

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR