İlan Referans No
275942
Yetkili
Tekstil Portal
Şehir / Ülke
Bursa,
Türkiye,
Tarih
5.11.2025 16:30:10
Rusça
İngilizce
275942 - 3 KABİN KUMAŞ YIKAMA MAKİNASI SATILACAKTIR 0 553 951 31 34
Resim Zoom
Resim Zoom
  • Satılık 3 Kabinli Kumaş yıkama makinası Satılık 3 Kabin Haşıl Sökme makinası
  • Satılık Kumaş yıkama makinaları, Satılık İkinci el Kumaş yıkama makinaları
  • Satılık İkinci el Kumaş Yıkama makinası, Satılık İkinci el Haşıl sökme makinaları
  • Salılık Galacic marka Kumaş yıkama makinası, Satılık Haşıl sökme makinası

İlan No:275942 Resim No-00303813- ; 

3 KABİN KUMAŞ YIKAMA MAKİNASI SATILACAKTIR 0 553 951 31 34

2022 Model Haşıl sökme makinası, İkinbci el Kumaş yıkama makiması
3 Kabin Kumaş yıkama makinası, Galacic marka Kumaş yıkama makinası satılacaktır

-------------------------

Türkiydede SatılıkTekstil Boyama makinaları, Türkiyede satılık Kumaş boyahane makinaları, Türkiyede Satılık İplik boyama makinaları.
türkiyede Tekstil baskı makinaları, Turkiyede Satılık Rotasyon baskı makinaları, Turkiyede Satılık Kumaş baskı makinaları.
Turkiyede Satılık Tekstil terbiye makinaları, Türkiyede Satılık Kumaş terbiye makinaları, Türkiyede Satılık Kumaş yıkama makinaları,
Türkiyede Satılık Tekstil yıkama makinaları, İkinci el  Satılık Tekstil Finişing makinası,
Türkiyede Satılık İkinci el Buhar kazanları, Türkiyede Satılık Kızgın yağ kazanları,  Türkiyede Satılık Sıcak Su kazanları,
İKİNCİ EL TEKSTİL MAKİNALARI ALINIR VE SATILIR

...

Bu ilanin kontor ücreti 0
canli destek

Asağıdaki linke tıklayarak
Sizde Satın alma veya Satış ilanlarınızı Portalımızda Ücretsiz yayınlatabilirsiniz.

Tıklayınız

Sektör mensuplarının dikkatine
» Üretim aşamasında kullandığınız her türlü hammadde yarı mamül, mamul vb tüm ürünlerin Örneğin; ( İplik kumaş aksessuar ambalaj malzemesi ve her türlü sarf malzemesinin ) Tüketim miktarını belirterek www.tekstilportal.com 'un satınalma ilanları bölümünde ücretsiz yayınlatabilirsiniz. Böylelikle firmanıza gelecek teklifler sonucu maliyetlerinizi düşürme imkanıda bulabilirsiniz.

» www.tekstilportal.com 'un İngilizce yayınlanan Firma tanıtım ilanları bölümünde Firmanızın İngilizce tanıtım ilanlarını yayınlatarak web sayfalarınıza link verdirerek Seri ilanlar bölümümüzde Yurt dışına yönelik arz ve talep ilanlarınızı yayınlatarak Firmanıza yeni ufuklar açma imkanıda yaratabilirsiniz. Sektör ile ilgili her türlü arayışınızda ücret ödemeksizin

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

Referans
Başlık
İl/Ülke
İlan Tarih

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]