Tekstilportal
İlan Referans No
278269
Yetkili
Sevil Yıldız
Şehir / Ülke
İzmir,
Türkiye,
Tarih
27.8.2025 12:26:50
Rusça
İngilizce
278269 - 5.000 adet STOKTAN LASTİKLİ YATAK ÇARŞAFLARI SATILACAKTIR 0 553 951 31 34
Resim Zoom
Resim Zoom
  • Parti malı Lastikli çarşaf satanlar, Stok Lastikli yatak çarşafları satıcısı
  • Lastikli yatak çarşafı üreticisi, Lastikli yatak çarşafları toptancısı
  • Satılık İhraç fazlası lastikli çarşaf, ,İhraç fazlası Lastikli çarşaf satanlar
  • Satılık İhraç fazlası lastikli yatak çarşafları, ,İhraç fazlası Lastikli yatak çarşafı satanlar
  • Stoktan satılık Lastikli yatak çarşafları, Spot lastikli çarşaf satanlar

İlan No:278269 Resim No-00299616- ; 

5.000 adet STOKTAN LASTİKLİ YATAK ÇARŞAFLARI SATILACAKTIR 0 553 951 31 34

İhraç fazlası yatak çarşafları, Depo fazlası lastikli yatak çarşafları,
Stoktan 5000 Adet Çift kişilk yatak çarşafı, Lastikli Penye  yatak çarşafı satılacaktır

Toptan sipariş ile
Nevresim takımları üreticisi, Lastikli yatak çarşafları üreticisiyiz

Stok Spot Nevresim takımları, İhraç fazlası Yatak çarşafları
vb Toptan yatak takımları tedarikçisiyiz
İeribat: +90 553 951 31 34  Whatsapp

-----------------------------------------

Penye Lastikli yatak çarşafı üreticisi, Lastikli yatak çarşafları toptancısı, Parti malı Lastikli çarşaf satanlar,
Stok Lastikli yatak çarşafları satıcısı, Satılık İhraç fazlası lastikli çarşaf, İhraç fazlası Lastikli çarşaf satanlar, 
Satılık İhraç fazlası lastikli yatak çarşafları, ,İhraç fazlası Lastikli yatak çarşafı satanlar,
Stoktan satılık Lastikli yatak çarşafları, Spot lastikli çarşaf satanlar, Penye lastikli çarşaf toptancısı,
Penye yatak çarşafları üreticisi, Lastikli penye çarşaf toptancısı, Ev tekstilleri yoptancısı, Stok eb tekstilleri tedarilçisi

...

Bu ilanin kontor ücreti 0
canli destek

Asağıdaki linke tıklayarak
Sizde Satın alma veya Satış ilanlarınızı Portalımızda Ücretsiz yayınlatabilirsiniz.

Tıklayınız

Sektör mensuplarının dikkatine
» Üretim aşamasında kullandığınız her türlü hammadde yarı mamül, mamul vb tüm ürünlerin Örneğin; ( İplik kumaş aksessuar ambalaj malzemesi ve her türlü sarf malzemesinin ) Tüketim miktarını belirterek www.tekstilportal.com 'un satınalma ilanları bölümünde ücretsiz yayınlatabilirsiniz. Böylelikle firmanıza gelecek teklifler sonucu maliyetlerinizi düşürme imkanıda bulabilirsiniz.

» www.tekstilportal.com 'un İngilizce yayınlanan Firma tanıtım ilanları bölümünde Firmanızın İngilizce tanıtım ilanlarını yayınlatarak web sayfalarınıza link verdirerek Seri ilanlar bölümümüzde Yurt dışına yönelik arz ve talep ilanlarınızı yayınlatarak Firmanıza yeni ufuklar açma imkanıda yaratabilirsiniz. Sektör ile ilgili her türlü arayışınızda ücret ödemeksizin

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

Referans
Başlık
İl/Ülke
İlan Tarih
277941

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]