Tekstilportal
İlan Referans No
274500
Yetkili
Tekstil Portal
Şehir / Ülke
İstanbul,
Türkiye,
Tarih
15.4.2025 20:57:18
Rusça
İngilizce
274500 - BANYO HAVLULARI, BORNOZ, PLAJ HAVLARI İMALATÇISI, TOPTAN SATICILARI VE İHRACATÇILARI 0 506 909 54 19
Resim Zoom
Resim Zoom
  • Kadın bornoz modelleri
  •  Kadın Bornozları toptancısı
  • Kadın bornozları imalatçısı
  • Kadın bornozları ihracatçısı
  • ERKEK BORNOZ SATIN ALMAK İSTİYORUM. 1 SINIF YÜZ ADET. Beyaz, mavi, kahverengi
  • Bornoz ihracatçısı
  • Bornoz toptancıları
  •  Erkek bornoz ihracatçıları
  • Erkek bornozları toptancısı
  • Banyo havluları imalatçısı
  • Banyo Havlusu üreticileri
  • Banyo havluları ihracatçısı
  • Banyo havluları toptancısı
  • Plaj havluları ihracatçısı
  • Plaj havluları imalatçısı
  • Plaj havluları toptancısı
  • Toptan sipariş Plaj havluları üreticisi

İlan No:274500 Resim No-00288231- ; 

BANYO HAVLULARI, BORNOZ, PLAJ HAVLARI İMALATÇISI, TOPTAN SATICILARI VE İHRACATÇILARI 0 506 909 54 19

Denizlide Toptan Sipariş ile Otel Havluları üreticisi, Banyo havluları üreticisi, Plaj havluları üreticisi, Mutfak havluları üreticisi, Kuaför havluları üreticisi, Promosyon havluları üreticisi, Kadın Bornoz üreticisi, Erkek Bornoz üreticisi, Çocuk bornozları üreticisi, Toptan satıcısı ve ihracatçısıyız

Denizlide İhraç fazlası havlu satıcısı, Denizlide İkinci kalite havlu satıcısı, Denizlide Üçüncü kalite havlu satıcısı, Denizlide Parti malı havlu satıcısı, Denizlide Kiloyla havlu satıcısı, Denizlide Stok havlu satıcısı, Denizlide Spot havlu satıcısıyız

Denizlide İhracat fazlası bornoz satıcısı, Denizlide İhraç fazlası kadın bornozları satıcısı, Denizlide İhraç fazlası Erkek bornozları satıcısı, Denizlide İhraç fazlası Çocuk bornozları satıcısı, Denizlide İkinci kalite bornoz satıcısı, Denizlide Stok bornoz satıcısı, Spot bornoz satıcısıyız

+90 506 909 54 19  Whatsapp
-------------------------

Türkiyede Toptan Sipariş ile Otel Havluları üreticisi, Türkiyede Banyo havluları üreticisi, Türkiyede Plaj havluları üreticisi, Türkiyede Mutfak havluları üreticisi, Türkiyede Kuaför havluları üreticisi, Türkiyede Promosyon havluları üreticisi, Türkiyede Kadın Bornoz üreticisi, Türkiyede Erkek Bornoz üreticisi, Türkiyede Çocuk bornozları üreticisi, Türkiyede Bornoz Toptan satıcısı ve Bornoz ihracatçısıyız

Türkiyede İhraç fazlası havlu satıcısı, Türkiyede İkinci kalite havlu satıcısı, Türkiyede Üçüncü kalite havlu satıcısı, Türkiyede Parti malı havlu satıcısı, Türkiyede Kiloyla havlu satıcısı, Türkiyede Stok havlu satıcısı, Türkiyede Spot havlu satıcısıyız
----------------------------

Turkiye toptan bornoz internet Pazar yerleri, Türkiye bornoz internet Pazar yerleri, Türkiye İnternet toptan Banyo bornozları pazar yerleri, Turkiye toptan Banyo havlusu internet Pazar yerleri, Türkiye Banyo havluları toptan internet Pazar yerleri, Türkiye İnternet toptan Banyo havluları pazar yerleri, Turkiyede B2B internet Pazar yerleri, Türkiye B2B internet siteleri, Türkiye B2B İnternet satış siteleri,

...

Dikkat!!! Bu İlan Yayından Kaldırılmış Arşiv İlandır.

Güncel İlanlar İçin Tıklayın.

canli destek

Asağıdaki linke tıklayarak
Sizde Satın alma veya Satış ilanlarınızı Portalımızda Ücretsiz yayınlatabilirsiniz.

Tıklayınız

Sektör mensuplarının dikkatine
» Üretim aşamasında kullandığınız her türlü hammadde yarı mamül, mamul vb tüm ürünlerin Örneğin; ( İplik kumaş aksessuar ambalaj malzemesi ve her türlü sarf malzemesinin ) Tüketim miktarını belirterek www.tekstilportal.com 'un satınalma ilanları bölümünde ücretsiz yayınlatabilirsiniz. Böylelikle firmanıza gelecek teklifler sonucu maliyetlerinizi düşürme imkanıda bulabilirsiniz.

» www.tekstilportal.com 'un İngilizce yayınlanan Firma tanıtım ilanları bölümünde Firmanızın İngilizce tanıtım ilanlarını yayınlatarak web sayfalarınıza link verdirerek Seri ilanlar bölümümüzde Yurt dışına yönelik arz ve talep ilanlarınızı yayınlatarak Firmanıza yeni ufuklar açma imkanıda yaratabilirsiniz. Sektör ile ilgili her türlü arayışınızda ücret ödemeksizin

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

Referans
Başlık
İl/Ülke
İlan Tarih
92114

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]