Tekstilportal Ana Logo
Tekstilportal Özel Sembol
Ýlan Referans No
274500
Yetkili
Tekstil Portal
Þehir / Ülke
Ýstanbul,
Türkiye,
Tarih
27.5.2026 20:57:18
Rusça
Ýngilizce
274500 - BANYO HAVLULARI, BORNOZ, PLAJ HAVLARI ÝMALATÇISI, TOPTAN SATICILARI VE ÝHRACATÇILARI 0 506 909 54 19
Resim Zoom
Resim Zoom
  • Kadýn bornoz modelleri
  •  Kadýn Bornozlarý toptancýsý
  • Kadýn bornozlarý imalatçýsý
  • Kadýn bornozlarý ihracatçýsý
  • ERKEK BORNOZ SATIN ALMAK ÝSTÝYORUM. 1 SINIF YÜZ ADET. Beyaz, mavi, kahverengi
  • Bornoz ihracatçýsý
  • Bornoz toptancýlarý
  •  Erkek bornoz ihracatçýlarý
  • Erkek bornozlarý toptancýsý
  • Banyo havlularý imalatçýsý
  • Banyo Havlusu üreticileri
  • Banyo havlularý ihracatçýsý
  • Banyo havlularý toptancýsý
  • Plaj havlularý ihracatçýsý
  • Plaj havlularý imalatçýsý
  • Plaj havlularý toptancýsý
  • Toptan sipariþ Plaj havlularý üreticisi

Ýlan No:274500 Resim No-00288245- ; 

BANYO HAVLULARI, BORNOZ, PLAJ HAVLARI ÝMALATÇISI, TOPTAN SATICILARI VE ÝHRACATÇILARI 0 506 909 54 19

Denizlide Toptan Sipariþ ile Otel Havlularý üreticisi, Banyo havlularý üreticisi, Plaj havlularý üreticisi, Mutfak havlularý üreticisi, Kuaför havlularý üreticisi, Promosyon havlularý üreticisi, Kadýn Bornoz üreticisi, Erkek Bornoz üreticisi, Çocuk bornozlarý üreticisi, Toptan satýcýsý ve ihracatçýsýyýz

Denizlide Ýhraç fazlasý havlu satýcýsý, Denizlide Ýkinci kalite havlu satýcýsý, Denizlide Üçüncü kalite havlu satýcýsý, Denizlide Parti malý havlu satýcýsý, Denizlide Kiloyla havlu satýcýsý, Denizlide Stok havlu satýcýsý, Denizlide Spot havlu satýcýsýyýz

Denizlide Ýhracat fazlasý bornoz satýcýsý, Denizlide Ýhraç fazlasý kadýn bornozlarý satýcýsý, Denizlide Ýhraç fazlasý Erkek bornozlarý satýcýsý, Denizlide Ýhraç fazlasý Çocuk bornozlarý satýcýsý, Denizlide Ýkinci kalite bornoz satýcýsý, Denizlide Stok bornoz satýcýsý, Spot bornoz satýcýsýyýz

+90 506 909 54 19  Whatsapp
-------------------------

Türkiyede Toptan Sipariþ ile Otel Havlularý üreticisi, Türkiyede Banyo havlularý üreticisi, Türkiyede Plaj havlularý üreticisi, Türkiyede Mutfak havlularý üreticisi, Türkiyede Kuaför havlularý üreticisi, Türkiyede Promosyon havlularý üreticisi, Türkiyede Kadýn Bornoz üreticisi, Türkiyede Erkek Bornoz üreticisi, Türkiyede Çocuk bornozlarý üreticisi, Türkiyede Bornoz Toptan satýcýsý ve Bornoz ihracatçýsýyýz

Türkiyede Ýhraç fazlasý havlu satýcýsý, Türkiyede Ýkinci kalite havlu satýcýsý, Türkiyede Üçüncü kalite havlu satýcýsý, Türkiyede Parti malý havlu satýcýsý, Türkiyede Kiloyla havlu satýcýsý, Türkiyede Stok havlu satýcýsý, Türkiyede Spot havlu satýcýsýyýz
----------------------------

Turkiye toptan bornoz internet Pazar yerleri, Türkiye bornoz internet Pazar yerleri, Türkiye Ýnternet toptan Banyo bornozlarý pazar yerleri, Turkiye toptan Banyo havlusu internet Pazar yerleri, Türkiye Banyo havlularý toptan internet Pazar yerleri, Türkiye Ýnternet toptan Banyo havlularý pazar yerleri, Turkiyede B2B internet Pazar yerleri, Türkiye B2B internet siteleri, Türkiye B2B Ýnternet satýþ siteleri,

...

Bu ilanin kontor ücreti 0

Dikkat!!! Bu Ýlan Yayýndan Kaldýrýlmýþ Arþiv Ýlandýr.

Güncel Ýlanlar Ýçin Týklayýn.

canli destek

Asaðýdaki linke týklayarak
Sizde Satýn alma veya Satýþ ilanlarýnýzý Portalýmýzda Ücretsiz yayýnlatabilirsiniz.

Týklayýnýz

Sektör mensuplarýnýn dikkatine
» Üretim aþamasýnda kullandýðýnýz her türlü hammadde yarý mamül, mamul vb tüm ürünlerin Örneðin; ( Ýplik kumaþ aksessuar ambalaj malzemesi ve her türlü sarf malzemesinin ) Tüketim miktarýný belirterek www.tekstilportal.com 'un satýnalma ilanlarý bölümünde ücretsiz yayýnlatabilirsiniz. Böylelikle firmanýza gelecek teklifler sonucu maliyetlerinizi düþürme imkanýda bulabilirsiniz.

» www.tekstilportal.com 'un Ýngilizce yayýnlanan Firma tanýtým ilanlarý bölümünde Firmanýzýn Ýngilizce tanýtým ilanlarýný yayýnlatarak web sayfalarýnýza link verdirerek Seri ilanlar bölümümüzde Yurt dýþýna yönelik arz ve talep ilanlarýnýzý yayýnlatarak Firmanýza yeni ufuklar açma imkanýda yaratabilirsiniz. Sektör ile ilgili her türlü arayýþýnýzda ücret ödemeksizin

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

Referans
Baþlýk
Ýl/Ülke
Ýlan Tarih
280967
ÝstanbulAvcýlarTürkiye,
28.5.2026 15:46:23

Yayincilikta 38inci yil
Mustafa Kemal Paþa Mahallesi Yýldýrým Beyazýt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcýlar / ÝSTANBUL
Tel:0553 951 31 34