İlan No:269220 Resim No-00264786- ;
BATTAL BEDEN BOXER ÜRETİCİSİ, BÜYÜK BEDEN BOXER ŞORT ÜRETİCİSİ 0 553 951 31 34
Battal beden Boxer üreticisi, Büyük beden boxer şort üreticisi firmamızda
TÜRKİYE nin A kalite üretim yapan sayılı iç giyim üreticileri arasında bulunan firmamız 47 ülkeye ihracat yapmaktadır.
Ürünlerimizin tamamında A kalite Pamuklu Havlu Lastik ve en iyi kumaş üreticilerinin kumaşları kullanılmaktadır.
Tüm Ürünlerimize ekstra sanfor - silikon ve çekmezlik uygulanmış ve kullanmış olduğumuz tüm kumaşlarımızın ihracat belgeleri mevcuttur.
Ürünlerimiz arasında Erk Atlet - Erk.V yaka tişort, O yaka Tşört, Erkek fanila, Erkek penye boxer, Erk Lycra Boxer ve Erkek Poplin Boxer Bulunmaktadır.
10 beden üretim yapan firmamız S - M - L - XL - 2XL - 3XL - 4XL - 5XL - 6XL - 7XL olarak üretilebilir bazı Modellerimizde 8XL - 9XL ve 10XL a Kadar Üretimimizi yapabiliriz.
Toptan sipariş ile Sizin İstediğiniz markalarla üretim yapabiliriz.
Çok Kısa Sürede Yüksek Adetlerde Sorun Olmaksızın Üretim Yapabilme tecrübesine sahibiz
------------
Poplin Erkek boxer imalatçıları, Poplin Erkek boxer toptancıları, Toptan Poplin boxer satanlar, Poplin boxer toptancıları boxer imalatçıları,
Arjantin Erkek boxer imalatçıları, Arjantin Erkek boxer toptancıları, Toptan Arjantin boxer satanlar, Arjantin boxer toptancıları, Arjantin boxer imalatçıları, Paçalı Erkek boxer imalatçıları, Paçalı Erkek boxer toptancıları, Toptan Paçalı boxer satanlar, Paçalı boxer toptancıları, Paçalı boxer imalatçıları, Bambu Erkek boxer imalatçıları, Bambu Erkek boxer toptancıları, Toptan Bambu boxer satanlar, Bambu boxer toptancıları, Bambu boxer imalatçıları,
...