Tekstilportal
İlan Referans No
136344
Yetkili
TEKSTİL PORTAL
Şehir / Ülke
İstanbul,
Turkiye
Tarih
4.2.2026 01:02:16
Rusça
İngilizce
136344 - DERİ KLASİK PANTOLON KEMERİ ve KOT PANTOLON KEMERİ ÜRETİCİSİ 0 553 951 31 34
Resim Zoom
Resim Zoom
  • klasik pantolon kemeri
  • Deri pantolon kemeri
  • Deri erkek kemeri
  • deri kot kemeri
  • erkek deri kemerleri
  • deri erkek kemerleri
  • deri kot kemeri,
  • kot pantolon kemerleri
  • kot pantolon kemerleri
  • deri pantolon kemeri
  • deri pantolon kemeri
  • hakiki deri kemer
  • deri kot kemerleri
  • deri erkek kemerleri
  • deri pantolon kemeri
  • erkek deri kemerleri

İlan No:136344 Resim No-00109763- ; 

DERİ KLASİK PANTOLON KEMERİ ve KOT PANTOLON KEMERİ ÜRETİCİSİ 0 553 951 31 34

Türkiyede Toptan sipariş deri kemer üreticisi, Toptan Pantolon kemerleri tedarikçisi,
Erkek deri kemer toptancısı, deri kemer ihracatçısıyız.!

Toptan sipariş ile Sizin istediğini kalitelerde, Sizin istediğiniz modellerde Deri kemer imalatçısıyız
Erkek pantolon kemerleri toptancısı, Toptan erkek pantolon kemerleri tedarikçisiyiz.

irtibat: +90 553 951 3134 Whatsapp

--------------------------

İstanbul Deri kemer imalatçısı, İstanbulda Deri pantolon kemer imalatçısı, İstanbulda deri erkek kemeri üreticisi,
İstanbulda erkek kemerleri imalatçıları, İstanbulda deri kemer toptancıları, Turkiyede pantolon kemer imalatçıları,
İstanbul toptan deri kemer satıcıları, İstabnbulda toptan deri kemer satanlar, İstanbulda erkek deri kemer toptancı,
İstanbul deri erkek kemerleri toptancıları, İstanbulda Pantolon deri kemer ithalatçısı, İstanbulda Erkek deri kemer toptancıları,
İstanbulda deri kemer ihracatçıları, İstanbulda Deri pantolon kemeri ihracatçısı, İstanbul Klasik deri kemer imalatçısı,
 İstanbulda klasik deri kemer toptancıları

...

Bu ilanin kontor ücreti 0

Dikkat!!! Bu İlan Yayından Kaldırılmış Arşiv İlandır.

Güncel İlanlar İçin Tıklayın.

canli destek

Asağıdaki linke tıklayarak
Sizde Satın alma veya Satış ilanlarınızı Portalımızda Ücretsiz yayınlatabilirsiniz.

Tıklayınız

Sektör mensuplarının dikkatine
» Üretim aşamasında kullandığınız her türlü hammadde yarı mamül, mamul vb tüm ürünlerin Örneğin; ( İplik kumaş aksessuar ambalaj malzemesi ve her türlü sarf malzemesinin ) Tüketim miktarını belirterek www.tekstilportal.com 'un satınalma ilanları bölümünde ücretsiz yayınlatabilirsiniz. Böylelikle firmanıza gelecek teklifler sonucu maliyetlerinizi düşürme imkanıda bulabilirsiniz.

» www.tekstilportal.com 'un İngilizce yayınlanan Firma tanıtım ilanları bölümünde Firmanızın İngilizce tanıtım ilanlarını yayınlatarak web sayfalarınıza link verdirerek Seri ilanlar bölümümüzde Yurt dışına yönelik arz ve talep ilanlarınızı yayınlatarak Firmanıza yeni ufuklar açma imkanıda yaratabilirsiniz. Sektör ile ilgili her türlü arayışınızda ücret ödemeksizin

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

Referans
Başlık
İl/Ülke
İlan Tarih

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]