Tekstilportal
İlan Referans No
163225
Yetkili
Tekstil Portal
Şehir / Ülke
İstanbul, .
Türkiye,
Tarih
1.1.2026 01:12:43
Rusça
İngilizce
163225 - İstanbulda KADIN TESETTÜR GİYİM ÜRETİCİSİ, TOPTAN TESETTÜR ELBİSELERİ TEDARİKÇİSİ......0 553 951 31 34
Resim Zoom
Resim Zoom
  • Bayan elbisesi, tunik, ferace

İlan No:163225 Resim No-00127874- ; 

İstanbulda KADIN TESETTÜR GİYİM ÜRETİCİSİ, TOPTAN TESETTÜR ELBİSELERİ TEDARİKÇİSİ......0 553 951 31 34

Istanbul da kadın Tesettür gıyım imalatı yapmaktayız.
Tesettür Elbise üreticisi, Tesettür tunik üreticisi, tesettür feraceleri üreticisi, Tesettür pardesü üreticisi,
tesettür giyim üreticisi, Kadın tesettüer elbiseleri Toptan satıcısı ve İhracatçısıyız

İstanbuldaki Kadın giyim üretim tesislerimizde 
Toptan sipariş ile Sizin istediğiniz modellerde ve Sizin Firma Marka aetiketiniz ile
Kadın tesettür elibiseleri üreticisiyiz

iİrtibat: +90 553 951 31 34 Whatsapp

------------------------------

İstanbul Tesettür kadın Elbise üreticisi,  İstanbul Tesettür kadın tunik üreticisi, İstanbul tesettür kadın feraceleri üreticisi,
İstanbul Tesettür kadın pardesü üreticisi, İstanbul tesettür kadın giyim üreticisi, İstanbul İstanbul Kadın tesettür giyim üreticisi,
İsatanbul Tesettür kadın tunik üreticisi, İstanbul tesettür kadın elbiseleri üreticisi, İstanbul tesettür kadın pardesüleri üreticisi,
İstanbul tesettür kadın feracesi üreticisi , İstanbul Kadın tesettür elbiseleri üreticisi, İstanbul Tesettür kadın elbiseleri üreticisi,
İstanbul Tesettür kadın Elbise toptancısı, İstanbul Tesettür kadın tunik toptancısı, tesettür kadın feraceleri toptancısı,
İstanbul Tesettür kadın pardesü toptancısı, İstanbul tesettür kadın giyim toptancıları, İstanbul Kadın tesettür giyim toptancısı,
İstanbul Kadın Tesettür tunik toptancısı, İstanbul tesettür kadın elbiseleri toptancısı, İstanbul Kadın tesettür pardesüleri toptancıları,
İstanbul tesettür kadın feracesi toptancıları, İstanbuKadın tesettür elbiseleri toptancısı, İstanbul Tesettür kadın elbiseleri toptancısı

...

Bu ilanin kontor ücreti 0

Dikkat!!! Bu İlan Yayından Kaldırılmış Arşiv İlandır.

Güncel İlanlar İçin Tıklayın.

canli destek

Asağıdaki linke tıklayarak
Sizde Satın alma veya Satış ilanlarınızı Portalımızda Ücretsiz yayınlatabilirsiniz.

Tıklayınız

Sektör mensuplarının dikkatine
» Üretim aşamasında kullandığınız her türlü hammadde yarı mamül, mamul vb tüm ürünlerin Örneğin; ( İplik kumaş aksessuar ambalaj malzemesi ve her türlü sarf malzemesinin ) Tüketim miktarını belirterek www.tekstilportal.com 'un satınalma ilanları bölümünde ücretsiz yayınlatabilirsiniz. Böylelikle firmanıza gelecek teklifler sonucu maliyetlerinizi düşürme imkanıda bulabilirsiniz.

» www.tekstilportal.com 'un İngilizce yayınlanan Firma tanıtım ilanları bölümünde Firmanızın İngilizce tanıtım ilanlarını yayınlatarak web sayfalarınıza link verdirerek Seri ilanlar bölümümüzde Yurt dışına yönelik arz ve talep ilanlarınızı yayınlatarak Firmanıza yeni ufuklar açma imkanıda yaratabilirsiniz. Sektör ile ilgili her türlü arayışınızda ücret ödemeksizin

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

Referans
Başlık
İl/Ülke
İlan Tarih

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]