Tekstilportal
İlan Referans No
212917
Yetkili
Kemal
Şehir / Ülke
İstanbul, .
Türkiye,
Tarih
15.4.2025 13:54:46
Rusça
İngilizce
212917 - Stoktan KADIN UZUN ABİYE ELBİSELERİ, KADIN KISA ABİYE ELBİSELERİ ALINACAKTIR 0 506 909 54 19
Resim Zoom
Resim Zoom
  • Stoktan kadın kokteyl elbiseleri alıcı
  • Stoktan genç kadın abiye elbiseleri, genç kadın kokteyl elbiseleri alıcısı
  • Depo malı abiye elbise arayanlar, Depo malı kadın abiye elbise alanlar
  • ihracat fazlası kadın abiye elbiseleri, İhraç fazlası kadın uzun abiye arayanlar
  • Parti malı kadın abiye elbiseleri toptan alıcısı, depo fazlası kadın abiye elbiseleri toptan alıcısı
  • Spot Kadın kısa abiye elbise alıcısı, Stok kadın kısa abiye elbiseleri alıcısı
  • parti malı kadın abiye elbise alıcısı, spot kadın kokteyl elbiseleri alıcı
  • Spot kadın balo elbiseleri arayanlar, stok kadın balo elbiseleri alıcısı
  • Stok kadın abiye elbiseleri alıcısı, Parti malı kadın abiye elbiseleri arayanlar
  • Stok kadın kokteyl elbiseleri alıcısı, spot bayan kokteyl elbiseleri alanlar
  • Stok kadın uzun abiye elbiseleri alıcısı, Stok bayan uzun abiye elbiseleri alıcısı,
  • Toptan kadın abiye elbiseleri arayanlar, depo malı kadın abiye elbiseleri alıcısı
  • stok abiye kadın elbiseleri alıcısı, stok abiye bayan elbiseleri alıcısı,

İlan No:212917 Resim No-00194838- ; 

Stoktan KADIN UZUN ABİYE ELBİSELERİ, KADIN KISA ABİYE ELBİSELERİ ALINACAKTIR 0 506 909 54 19

Stoktan Depo malı geçen sezon Kadın abiye elbiseleri arıyoruz

Parti malı Kadın uzun abiye elbiseleri, Parti malı kadın kısa abiye elbiseleri arıyorum

Depo malı abiye elbise arayanlar, Depo malı kadın abiye elbise alanlar, ihracat fazlası kadın abiye elbiseleri, İhraç fazlası kadın uzun abiye arayanlar,

Stok gelinlik arayanlar, Spot gelinlik arayanlar, İhraç fazlası gelinlik arayanlar, Depo fazlası gelinlik arayanlar, Parti malı gelinlik arayanlar, Stok Abiye elbise arayanlar, Spot abiye elbise arayanlar, İhraç fazlası abiye arayanlar, Depo fazlası abiye elbise arayanlar, Parti malı abiye elbise arayanlar

...

Dikkat!!! Bu İlan Yayından Kaldırılmış Arşiv İlandır.

Güncel İlanlar İçin Tıklayın.

canli destek

Asağıdaki linke tıklayarak
Sizde Satın alma veya Satış ilanlarınızı Portalımızda Ücretsiz yayınlatabilirsiniz.

Tıklayınız

Sektör mensuplarının dikkatine
» Üretim aşamasında kullandığınız her türlü hammadde yarı mamül, mamul vb tüm ürünlerin Örneğin; ( İplik kumaş aksessuar ambalaj malzemesi ve her türlü sarf malzemesinin ) Tüketim miktarını belirterek www.tekstilportal.com 'un satınalma ilanları bölümünde ücretsiz yayınlatabilirsiniz. Böylelikle firmanıza gelecek teklifler sonucu maliyetlerinizi düşürme imkanıda bulabilirsiniz.

» www.tekstilportal.com 'un İngilizce yayınlanan Firma tanıtım ilanları bölümünde Firmanızın İngilizce tanıtım ilanlarını yayınlatarak web sayfalarınıza link verdirerek Seri ilanlar bölümümüzde Yurt dışına yönelik arz ve talep ilanlarınızı yayınlatarak Firmanıza yeni ufuklar açma imkanıda yaratabilirsiniz. Sektör ile ilgili her türlü arayışınızda ücret ödemeksizin

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

Referans
Başlık
İl/Ülke
İlan Tarih
92114

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]