Tekstilportal
İlan Referans No
274978
Yetkili
AHMET
Şehir / Ülke
İstanbul,
Türkiye
Tarih
1.1.2026 16:06:45
Rusça
İngilizce
274978 - TOPTAN KADIN İÇ GİYİM İMALATÇISI, ERKEK İÇ GİYİM İMALATÇISI ve İÇ GİYİM TOPTAN SATICISIYIZ 0 506 909 54 19
Resim Zoom
Resim Zoom
  • Bayan Atlet ve Kilot
  • Bayan Atlet
  • Bayan Atlet
  • Bayan Kilot
  • Bayan Kapri Tayt
  • Erkek Boxer

İlan No:274978 Resim No-00289976- ; 

TOPTAN KADIN İÇ GİYİM İMALATÇISI, ERKEK İÇ GİYİM İMALATÇISI ve İÇ GİYİM TOPTAN SATICISIYIZ 0 506 909 54 19

İSTANBULDA KADIN VE ERKEK İÇ GİYİM İMALATI.KADIN KÜLOTLARI, KADIN ATLETLERİ KADIN VİSKON TAYT, KADIN CAPRİ TAYT, KADIN DANTELLİ TAYT., ERKEK KÜLOTLARI, ERKEK ATLETLERİ, ERKEK İÇLİK İMALATÇISIYIZ
İstanbulda Kadın iç giyim üreticisi, İstanbulda Kadın badi üreticisi, İstanbulda Kadın tayt üreticisi, İstanbulda Kadın atlet üreticisi, İstanbulda Kadın boxer şort üreticisi,İstanbulda Kadın bikini külot üreticisi, İstanbulda Erkek atletleri imalatçısı, İstanbulda Erkek İçlik imalatçısı, İstanbulda Erkek iç çamaşırları imalatçısıyız

İstanbulda Kadın iç çamaşırları üreticisi, İstambulda Kadın boxer üreticisi, İstanbulda Erkek boxer üreticisi, İstanbulda Kadın külot üreticisi, İstanbulda Kadın fanila üreticisi

Toptan sipariş ile Sizin istediğiniz modellerde ve ve Sizin Marka etiketinz ile üretim yapıyoruz. +90 506 909 54 19 Whatsapp

-----------------

İstanbulda Kadın iç giyim toptancısı, İstanbulda Kadın badi toptancısı, İstanbulda Kadın tayt toptancısı, İstanbulda Kadın atlet toptancısı, İstanbulda Kadın boxer şort toptancısı, İstanbulda Kadın bikini külot toptancısı, İstanbulda Erkek atletleri toptancıları, İstanbulda Erkek İçlik toptancıları, İstanbulda Erkek iç çamaşırı toptancısı, İstanbulda Kadın iç çamaşırları toptancısı, İstanbulda Kadın boxer toptancısı, İstanbulda Erkek boxer toptancıları, İstanbulda Kadın külot toptancısı, İstanbulda Kadın fanila toptancısı, İstanbulda Kadın iç giyim toptancısı, İstanbulda Erkek iç giyim toptancısı, İstanbulda Kadın iç giyim ihracatçısı, İstanbulda Kadın badi ihracatçısı, İstanbulda Kadın tayt ihracatçısı, İstanbulda Kadın atlet ihracayçısı, İstanbulda Kadın boxer şort ihracatçısı, İstanbulda Kadın bikini külot toptancısı, İstanbulda Erkek atletleri ihracatçısıı, İstanbulda Erkek İçlik ihracatçısı, İstanbulda Erkek iç çamaşırı ihracatçısı, İstanbulda Kadın iç çamaşırları ihracatcısı, İstanbulda Kadın boxer ihracatcısı, İstanbulda Erkek boxer ihracatcıları, İstanbulda Kadın külot ihracatcısı, İstanbulda Kadın fanila ihracatcısı, İstanbulda Kadın iç giyim ihracatcısı, İstanbulda Erkek iç giyim ihracatcısı

...

Bu ilanin kontor ücreti 0

Dikkat!!! Bu İlan Yayından Kaldırılmış Arşiv İlandır.

Güncel İlanlar İçin Tıklayın.

canli destek

Asağıdaki linke tıklayarak
Sizde Satın alma veya Satış ilanlarınızı Portalımızda Ücretsiz yayınlatabilirsiniz.

Tıklayınız

Sektör mensuplarının dikkatine
» Üretim aşamasında kullandığınız her türlü hammadde yarı mamül, mamul vb tüm ürünlerin Örneğin; ( İplik kumaş aksessuar ambalaj malzemesi ve her türlü sarf malzemesinin ) Tüketim miktarını belirterek www.tekstilportal.com 'un satınalma ilanları bölümünde ücretsiz yayınlatabilirsiniz. Böylelikle firmanıza gelecek teklifler sonucu maliyetlerinizi düşürme imkanıda bulabilirsiniz.

» www.tekstilportal.com 'un İngilizce yayınlanan Firma tanıtım ilanları bölümünde Firmanızın İngilizce tanıtım ilanlarını yayınlatarak web sayfalarınıza link verdirerek Seri ilanlar bölümümüzde Yurt dışına yönelik arz ve talep ilanlarınızı yayınlatarak Firmanıza yeni ufuklar açma imkanıda yaratabilirsiniz. Sektör ile ilgili her türlü arayışınızda ücret ödemeksizin

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

Referans
Başlık
İl/Ülke
İlan Tarih

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]