Tekstilportal Ana Logo
Tekstilportal Özel Sembol
Ýlan Referans No
274521
Yetkili
Tekstil Portal
Þehir / Ülke
Ýstanbul,
Türkiye,
Tarih
27.5.2026 20:40:23
Rusça
Ýngilizce
274521 - Türkiyede Havlu üreticileri, Toptan Havlu ve Bornoz satýcýsý ve Otel havlularý üreticisiyiz 0 506 909 54 19
Resim Zoom
Resim Zoom
  • Kadýn bornoz modelleri
  • ERKEK BORNOZ SATIN ALMAK ÝSTÝYORUM. 1 SINIF YÜZ ADET. Beyaz, mavi, kahverengi
  •  Kadýn Bornozlarý toptancýsý
  • Kadýn bornozlarý imalatçýsý
  • Kadýn bornozlarý ihracatçýsý
  • Bornoz ihracatçýsý
  • Bornoz toptancýlarý
  •  Erkek bornoz ihracatçýlarý
  • Erkek bornozlarý toptancýsý
  • Banyo havlularý imalatçýsý
  • Banyo Havlusu üreticileri
  • Banyo havlularý ihracatçýsý
  • Banyo havlularý toptancýsý
  • Plaj havlularý ihracatçýsý
  • Plaj havlularý imalatçýsý
  • Plaj havlularý toptancýsý
  • Toptan sipariþ Plaj havlularý üreticisi

Ýlan No:274521 Resim No-00288370- ; 

Türkiyede Havlu üreticileri, Toptan Havlu ve Bornoz satýcýsý ve Otel havlularý üreticisiyiz 0 506 909 54 19

Toptan Sipariþ ile Otel Banyo Havlularý üreticileri, Banyo havlularý üreticisi, Bel Havlusu üreticileri, El havlularý üreticileri, Plaj havlusu üreticileri, Mutfak havlusu üreticileri, Kuaför havlusu üreticileri, Promosyon havlusu üreticileri, Kadýn Bornozu üreticileri, Erkek Bornozu üreticileri, Çocuk bornozu üreticisi, Banyo havlularý ve Bornoz Toptan satýcýsý ve ihracatçýsýyýz

Ýhraç fazlasý havlu satanlar, Ýkinci kalite havlu satanlar, Üçüncü kalite havlu satanlar, Parti malý havlu satanlar, Kiloyla havlu satanlar, Stok havlu satanlar, Spot havlu satanlar

0 506 909 54 19

Ýhracat fazlasý bornoz satanlar, Ýhracat fazlasý kadýn bornozu satanlar, Ýhracat fazlasý Erkek bornoz satanlar, ÝhracaT fazlasý Çocuk bornozu satanlar, Ýkinci kalite bornoz satanlar, Stok bornoz satanlar, Spot bornoz satanlar

-----------------

Türkiye B2B Bornoz Ýnternet satýþ siteleri, Türkiyede toptan tekstil Pazar yeri internet siteleri, Türkiyede b2b toptan satýþ ilan siteleri, Türkiye tekstil toptan internet Pazar yerleri, Turkiye toptan Otel tekstilleri internet Pazar yerleri, Türkiye Banyo tekstilleri internet Pazar yerleri, Türkiye Ýnternet Otel tekstilleri pazar yerleri, Turkiyede Havlu B2B internet Pazar yerleri, Türkiye Havlu B2B internet siteleri, Türkiye B2B Havlu Ýnternet satýþ siteleri, Turkiyede Bornoz B2B internet Pazar yerleri, Türkiye Bornoz B2B internet siteleri, ...

Bu ilanin kontor ücreti 0

Dikkat!!! Bu Ýlan Yayýndan Kaldýrýlmýþ Arþiv Ýlandýr.

Güncel Ýlanlar Ýçin Týklayýn.

canli destek

Asaðýdaki linke týklayarak
Sizde Satýn alma veya Satýþ ilanlarýnýzý Portalýmýzda Ücretsiz yayýnlatabilirsiniz.

Týklayýnýz

Sektör mensuplarýnýn dikkatine
» Üretim aþamasýnda kullandýðýnýz her türlü hammadde yarý mamül, mamul vb tüm ürünlerin Örneðin; ( Ýplik kumaþ aksessuar ambalaj malzemesi ve her türlü sarf malzemesinin ) Tüketim miktarýný belirterek www.tekstilportal.com 'un satýnalma ilanlarý bölümünde ücretsiz yayýnlatabilirsiniz. Böylelikle firmanýza gelecek teklifler sonucu maliyetlerinizi düþürme imkanýda bulabilirsiniz.

» www.tekstilportal.com 'un Ýngilizce yayýnlanan Firma tanýtým ilanlarý bölümünde Firmanýzýn Ýngilizce tanýtým ilanlarýný yayýnlatarak web sayfalarýnýza link verdirerek Seri ilanlar bölümümüzde Yurt dýþýna yönelik arz ve talep ilanlarýnýzý yayýnlatarak Firmanýza yeni ufuklar açma imkanýda yaratabilirsiniz. Sektör ile ilgili her türlü arayýþýnýzda ücret ödemeksizin

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

Referans
Baþlýk
Ýl/Ülke
Ýlan Tarih
280967
ÝstanbulAvcýlarTürkiye,
28.5.2026 15:46:23

Mustafa Kemal Paþa Mahallesi Yýldýrým Beyazýt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcýlar / ÝSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19