Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-40581] Rusça Çevirisi İçin

LITERAL TEXTILE ( KAPANMıŞ FIRMA ARŞIV KAYıT )

40581 - LITERAL TEXTILE ( Kapanmış firma Arşiv kayıt )

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

Bayan hazir giyim toptan satis ( abiye, bluz, gömlek, etek, elbise vb. ) imalat, ihracat ve tasarım gerçekleştiren bir firma olarak, ürünlerimizi satabileceğimiz dağıtımcılar, ya da tasarım ve imalat görevini üstlenebileceğimiz firmalar aramaktayız

Firma Faaliyet Alanları ;

Literal Toptan Bayan Giyim İmalat, İhracat ve Tasarımı
Literal Tekstil toptan bayan giyim satış alanında deneyimli bir firma olaraktan, sizlere sürekli yeni koleksiyonlarını sunmaktadır.
Ürunlerimiz: günlük elbise, elbise, tünik, bluz, etek, bayan giyim, abiye, gece kıyafetleri, uzun elbise, maksi elbise, yazlık elbise, takım giyim, bayan takım, Özel gün elbise, trend elbiseler
Kumaşlar: Pamuk, Saten, Tafta, İpek, Şifon, Viskon
Literal her kulture yönelik tasarımlarıyla başta Doğu Avrupa ülkeleri olmak üzere ( Rusya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Romanya) , Afrika ( Tunus, Fas, Cezayir, Güney Afrika, Mısır) , Avrupa ( Fransa, Almanya, İngiltere, İspanya, Belçika, Hollanda, İtalya, Yunanistan, Amerika Birleşik) ve Asyada ( Suriye, Irak, İran, Suudi Arabistan, Dubai, İsrail, Kuveyt, Libya) bayanları, arayıpta bulamadıkları harika tasarımlarla buluşturuyor.

Online mağazamızda tum ürünlerimize ulaşabilirsiniz www. literal. com. tr
Sorularınız alttaki adrese iletebilirsiniz info@literal. com. tr
Amacımız: farklı kültürlere sahip kadınların, özgür ve özgün giyinmesini sağlayarak ama kalitemizden ödün vermeyerek, Literal’de buluşturmaktır.
Hedefimiz: Markamızı ve kalitemizi uluslararası pazarda en iyi şekilde temsil edip en üst seviyelere çikarabilmektir. Müsteri memnuniyetinin hedefimizi gerçeklestirebilmemiz icin en önemli faktörlerden biri olduğunun bilincindeyiz.
Modayı ve teknolojiyi çok yakından takip ederek, daimi bir vizyon genişletme politikası uygulayan firmamızı, sağlam altyapısıyla beraber, zirvelere taşıma yolunda ilerlemekteyiz. Bu yolda ilerlerken dürüstlük ilkesini hayatımızın temel bir parçası olarak göreceğiz.

canli destek














Bu Firma Tanıtım İlanının Yayınlandığı Kategoriler;

» Yayınlandığı Kategori Sayısı 1 'dir.

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR