Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-35385]

ONURHAN MAKINA

35385 - Onurhan Makina

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

makina ve otamasyon sistemleri
Tuft halı makinaları tekstil terbiye ve gıda makinalarıTuft halı makinaları tekstil terbiye ve gıda makinaları
tuft halı el makinası, halı tabancaları, halı tabancası, ve halı tıraşlama makinası, halı tıraşlama makinaları, halı tıraşlama makinesi, halı tıraşlama makineleri yerli üretim ve türkiyede ilkdir. . . . .
Yaş Açma Makinası, Akıllı İplik Baskı makinası, Çile Boyama Makinası, HT Bobin Boyama Makinası, HT Levent, İplik Fikse Makinası, Kumaş Boyama Makinası, Numune Bobin Boyama Makinası, Numune Çile Boyama Makinası, Süt Soğutma Tankları, Ara Paketleme Makinası, Su Tasfiye Sistemi

Firma Faaliyet Alanları ;

özel makina ve otomasyon

Onurhan Makina 2000 yılından bu yana tekstil terbiye makinaları ve gıda makinaları sanayiinde, Türkiye' nin Tekstil Merkezlerinden biri olan Bursa' da faaliyet göstermekte olan ve yerli üretim yaparak gün geçtikçe bu sanayide lider konuma gelme hedefini amaç edinen güçlü bir kuruluştur.

Genel olarak; tecrübe ve bilgi birikimimizi değerli müşterilerimizle paylaşmak ve bu alanda sektöre destek vermeyi amaç edinmekteyiz.

Hedeflerimiz; makina ve proje konusunda kaliteden ödün vermeden çalışmak ve lider olmaktır.

Sahip olduğu engin tecrübe, kaliteli ve eğitimli kadrosu, ile günümüz teknolojisine uyarlanmış, müşteri isteklerine karşı oldukça duyarlı olan ürün portföyü ile geniş bir kitleye hizmet vermektedir.

Onurhan Makine, güçlü alt yapısı ve uzman kadrosu ile hız verdiği Ar- Ge faaliyetleri sonucunda tekstil boya ve terbiye sektörüne her geçen gün daha gelişmiş makine modelleri sunuyor.

Firmanın ürünleri arasında: Düşük floteli HT Jet kumaş boyama makineleri, Düşük floteli HT Levet kumaş boyama makineleri, Numune Kumaş Boyama makineleri, Fluard adapteli tam otomatik Yaş Kumaş Açma makineleri, Tam otomatik Kalıp, Şablon, Rakle Yıkama makineleri, İplik Fikse ve Kondisyonlama makineleri, HT Bobin Boyama makineleri, Çile Boyama makineleri, Bobin ve Çile sıkma santrifüjleri, Numune Bobin Boyama makineleri, Numune Çile Boyama makineleri, Kurutma Kabinleri, Atmosferik Kumaş Boyama makineleri, Baskı Buharlama makineleri, Sürekli Yıkama makineleri, Boya ve Kimyasal Mutfakları, Otomatik Kimyasal Dağıtım Sistemleri gibi çeşitler bulunuyor.

DİĞER İMALATLARIMIZ

Kauçuk pişirme fırınları, Su tasfiye sistemleri, Conveor hatlar Proje korumalı özel istek makinalar,
Sac kesme ve form kalıpları, Enjeksiyon kalıpları özel aparat ve fikstürler Gıda karıştırma ve pişirme mikserleri Su transfer tankları kimyasal tankları bekletme tankları

canli destek














Bu Firma Tanıtım İlanının Yayınlandığı Kategoriler;

» Yayınlandığı Kategori Sayısı 25 'dir.

Bu Firmanın Yayınlandığı Tüm Kategorileri Gör

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR