Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-73236]

TUĞRA AK TEKSTIL

73236 - Tuğra Ak Tekstil

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

güpür, gipür, perde, perde modelleri, perde çeşitleri, brode, fransız güpürü, aplik, güpür lez, lez güpür, brode desenleri, gelinlik güpür, batikli güpür, güpür yaka

Firma No : NTX 73236 - RESİM 1

Firma Faaliyet Alanları ;

Evlilik hazırlığı içerisinde olan her genç kadın, tam olarak hayallerindeki gibi bir düğün planlayabilmek ister. Bu planların en başında ise kendisini o gün adeta bir prenses gibi hissedeceği bir gelinlik bulabilmek yer almaktadır. Günümüz moda sektöründe artık gelin adaylarının farklı zevk ve tercihlerine hitap edebilmek amacıyla oldukça ilgi çekici ve şık gelinlik modelleri yer almaktadır. Ancak bazı gelinler, modern tasarım gelinlikler yerine klasik ve son derece sade gelinlik modellerini tercih etmektedirler. Tabii ki bu sade gelinlik modelleri, gelinliğin şıklığını ve sadeliğini bozmayacak şekilde, ufak detaylarla hareketlendirilebilmektedir. Bunun için en mükemmel aksesuarlardan birisi de yaygın olarak Fransız danteli olarak da bilinen Fransız güpür olmaktadır. Eğer, gelinliğinizin eski dönemlerden çıkıp gelmişçesine bir havası olsun istiyorsanız ve kendinizi aynaya baktığınızda gerçek bir prenses gibi hissetmek için uygun gelinliği arıyorsanız belki de Fransız güpürü denemenizin zamanı gelmiş olabilir. Hem son derece şık hem de oldukça asil bir görünümü olan Fransız güpür özellikle son dönemlere evlenecek olan gelin adayları arasında oldukça yaygın. Bunun en önemli sebebi ise güpür artık klasikleşmiş olmasıdır. Klasik bir şıklık ve asil bir görünüm arayan gelin adaylarının kesinlikle Fransız güpürü tercih etmesi gerekiyor.
Güpür tabii ki sadece gelinlikleri süslemek için bir aksesuar olarak kullanılmıyor. Yine gelin adayları çeyizlerinde bulunan havlu, yastık kılıfı, nevresim, masa örtüsü gibi tekstil ürünlerinde Fransız güpür kullanarak süsleme yapabilirler. Aynı zamanda perdelerde de kullanılabilen ya da tek başına sehpa ve masaların üzerinde, evlerin baş köşesinde yerini alan güpür, moda sektöründe de kendisine bir yer edinerek kıyafet, çanta ve hatta ayakkabıları süslemek için bile kullanılmaktadır. Dantelin klasik şıklığını ve asilliğini kıyafetlerin stilini tamamlamak için kullanmak ise mükemmel bir fikir. Siz de bu fikre kendi gardırobunuzdaki kıyafetlerde bir yer verebilir ve kot pantolon, elbise, gömlek, tişört gibi kıyafetlerinize dikeceğiniz Fransız güpür ile son derece şık bir görünüm sahibi olarak herkesi kendinize hayran bırakabilirsiniz. Dilerseniz günlük kullandığınız çantalarınızda, babet ya da spor ayakkabılarınızda da dantelin şıklığını ve sadeliğini kullanabilirsiniz. Fransız güpür hem moda hem tekstil hem de düğün sektöründe artık bir klasik halini almış ve bu sektörlerin tasarımlarının vazgeçilmez bir parçası halini almıştır. Henüz güpür modasını denemediyseniz, vakit kaybetmeden Fransız güpür şıklığı ile evinize ya da gardırobunuza bir farklılık katabilirsiniz.

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR