Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-117135]

URSA PLASTIK A.Ş.

117135 - URSA plastik A.Ş.

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

PE RAŞEL ÇUVAL İMALATÇISI

PP Şeffaf Çuval imalatçısı, PP File Çuval imalatçısı, PE Raschel File Çuval imalatçısı, Sulzer File Çuval imalatçısı, Tüp File , Palet Filesi imalatçısı, Saman Filesi imalatçısı, Gölgeleme Tülü imalatçısı, Monoflament Dolu Tülü imalatçısı, Hayvan Barınak Tülü imalatçısı, Arı Tülü imalatçısı, Antiböcek Tülü imalatçısı, Antikuş Tülü imalatçısı, Rüzgar Kırma Tülü imalatçısı, Taban Örtüsü imalatçısı, Toplama Sergenliği imalatçısı, Kurutma Sergenliği imalatçısı, Yaş Üzüm Örtüsü imalatçısı

Firma Faaliyet Alanları ;

Entegre üretim tesisi olarak, 30 yıllık endüstriyel birikimi ve tecrübesi ile faaliyet göstermekte olan UR- SA’da granül hammadde, bir çok imalat aşamasından geçirilip, mamul hale dönüştürülerek pazara sunulmaktadır.

Firmamız entegre üretim faaliyetlerini, yüksek teknolojik donanımla kurulmuş üretim bantları ile gerçekleştirmektedir.
Üretim Profilimiz :
Extrüder Hatları : Granül yapıdaki hammaddeden istenilen her nitelikte ve her renkte rafyaya / teyp / iplik üretilmektedir.

Dokuma Hatları : Sulzer Düz Dokuma Hatları, Karl Mayer Racshel Dokuma Hatları ve Starlinger Yuvarlak Dokuma Hatları ile istenilen nitelik ve renklerde dokuma yapılarak, farklı taleplere göre çok sayıda alternatif çözümler sunulmaktadır.

Laminasyon Hatları : Her nitelikte lamine işleminin yapılabildiği laminasyon hatlarımızda, farklı taleplere göre uygun alternatifler sunulmaktadır.

Baskı Bölümü : İstenilen her türlü yazı ve resim baskıları, 8 renge kadar renk alternatifi ile baskı bölümümüzde yapılabilmektedir.

Konfeksiyon : İmal edilen çuval ve kumaşlar, konfeksiyon bölümümüzde isteğe bağlı olarak, sıcak ve soğuk kesim teknikleri ile istenilen ebatlarda kesilmekte ve her türlü dikiş yapılabilmektedir.

Laboratuar : Üretilmekte olan ürünler, oluşturulan kalite standartları çerçevesinde, imalatın her aşamasında incelenip, test edilerek sürekli olarak denetlenmektedir.

canli destek














Bu Firma Tanıtım İlanının Yayınlandığı Kategoriler;

» Yayınlandığı Kategori Sayısı 15 'dir.

Bu Firmanın Yayınlandığı Tüm Kategorileri Gör

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR