Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-40072]

MONNATURE

40072 - monnature

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

Monnature Co LLC
Kaşmirin önemli özelliği,   tenine giysen bile acıtmayan,   batmayan,   yakmayan,   alerji yapmayan ve hiç dokunmayan bir ürün olması. Helezonik yapısı da vücut ısısını regüle ediyor ve ideal bir sıcaklıkta kalmasını sağlıyor. Zaten sağlıklı olması da oradan geliyor,   yoksa sadece yumuşak diye yıllarca gündemde kalmazdı.
- Kaşmir,   insan teniyle uyumludur. Üstelik vücut yapısını da kontrol eder. Vücudu çok ısıtmaz,   ama üşümezsiniz de. Dünyada Moğolistan başta olmak üzere pek az sayıda ülkede elde ediliyor. Kaşmir,   yüksek ve serin yaylalarda yaşayan kaşmir keçilerinin yılın sadece 3 ayında,   en soğuk dönemlerde aşırı soğuktan korunmalarını sağlamak üzere oluşan,   asıl yünlerinin altındaki,   ikinci ipeksi yumuşacık yünün adıdır. Kaşmir keçilerinin boyun altından karınlarına kadar olan bölgede oluşan bu ipeksi tabaka özel taraklarla toplanır,   yöresel sularda yıkanır ve 50 ayrı işlemden geçerek kaşmir kazağa yada kumaşa dönüşür. Kaşmir hammaddesi bir keçiden bir yılda en fazla 30- 70 gram Elde edilebilir.
Monnature Co LLC size en sade ve en kaliteli Mogolsiatn Kasimir iplikleri ,   tekstil Urunleri ve koyun ve deve yununden uretilmis urunleri size sunuyor Tum urunler 100 kasimir ile uretilmistir Kasimir iplik ve urunleri elde ederken dunayin en gelismis ulkelerin teknolojisin kulaniyor Ozlelikle Japonya ,   Almanya ,   Italyadan makineler sparisi verilerek iplik ve urunler bu makinelerde uretiliyor Dunyanin cok az ulkesinde 100 kasimir veye 100 yun kullanilarak tekstil yada bataniye ,   yatak uretilmektedir Bu ulkelerin basinda Mogolistan gelmektedir Mogolistan sadece en kaliteli kasimir urunleri uretmekle klamayip ayni zamanda en uygun fiyatta teklif edmektedir
Neden Kaşmir
• Kaşmir ipliğinin helezonik yapısı çok özeldir. İnsan vücudunun ısısını regüle ederek tenimizi en çok istediği sıcaklıkta tutarken üşümeyi ve terlemeyi engeller,   vücudun ani hava değişikliklerinen etkilenmesini önler.

• En kalın kaşmir kazak bile terletmez sadece sıcak tutar.

• Çıplak tene giyilebilen tek üründür. Ten ile teması son derece zevklidir. Antialerjik özelliktedir.

• 4 mevsim giyilebilme özelliğine sahip tek üründür.

Özenle kullanılan kaşmir normal şartlarda yaşam boyu
Monnature kasimir dunyasini ve kamsimir kalitesin bizmle elde edin

Firma Faaliyet Alanları ;

iplik

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR