Tekstilportal
İlan Referans No
89805
Yetkili
Serkan
Şehir / Ülke
İstanbul, Bahçelievler
Türkiye
Tarih
5.7.2015 01:27:13
Rusça
İngilizce
89805 - 5 YIL GARANTİLİ KIZGIN YAĞ KAZANI
Resim Zoom
Resim Zoom
Önceki Sayfa İçin Tıklayın

İlan No:89805 Resim No-0064808- ; 

5 YIL GARANTİLİ KIZGIN YAĞ KAZANI 05345538945

1. Kızgın yağ kazanı konstrüksiyon ve ebadlandırma çalışmalarında esas alınan TSE 377, 4041, 497 ve LOYD CE standartları ve yayınlarıdır. Bu yayınlar ve standartlardaki tavsiye ve öneriler dikkate alınmıştır.

2. Boru akış ve direnç hesapları , hidrolik ve türbülanslı kayıplar RECNAGEL- SPRENGER Heızung Lüftung Klimatetechnik kitabından faydalanarak yapılmıştır.

3. Projelendirmede ısı kazanç ve kayıpları konveksiyon ve ışıma yolu ile geçirgenlikler yanma ve duman yolları hesapları SULZER Aktiengeselischaft Winterthur İsviçre firmasının özel Taschenbuch für Dampfanlagen ve HÜTTE Teoretische Grundanlagen kitaplarından faydalanılmıştır.

4. Kabul edilen metrekare verimleri minumum sınırlarda 21 ila 25. 000 Kcal/m2. h alınmış ve genellikle 21000 Kcal/m2. h hesaplanmıstır.

5. Projeler her tıp kazan için ayrı ayrı yaplmıştır. Kaynak detayları ve m2 yanma hacmı ve mukavemet hesapları her paftada ayrı ayrı verilmiştir

6. Kazan konstrüksiyonu öyle yapılmıştır ki , uzama ve esnemelerden dolayı malzeme gerilmeleri meydana gelmemektedir sistemdeki hava kolayca ve hiçbir zorlanmaya maruz kalmadan atılmaktadır.

7. Akış şemsından da görüleceği gibi kazan direkt olarak genleşme deposuna bağlı olup arada hiçbir kesici vana bulunmamaktadır. Dolaysıyla emniyet ventili kullanılmasına gerek yoktur.

8. Kazan brülörü yatık olarak monte edildiğinden bakım kolay olmakta ve sıcaklık dolayısı ile (dik kazanlardaki) arıza olmamaktadır. Yatık olarak kullanılan kazanlardaki hava problemide bulnmamaktadır. Dolayısı ile ilave cihaz tesisata gerek kalmamamıştır.

9. Bu özelliklerinden dolayı rahat ve emniyetli çalısan KAZANLARIMIZ için hiçbir kazan firmasının veremediği 5YIL ÇALIŞMA GARANTİSİ, TSE ONAYLI olarak verilmektedir.

satılık kızgın yağ kazanı, satılık kızgın yağ kazanları, kızgın yağ kazanı satanlar, kızgın yağ kazanları satanlar, ikinci el kızgın yağ kazanı, ikinci el kızgın yağ kazan ları, kullanılmış kızgınyağ kazanı, kullanılmış kızgınyağ kazanları ...

canli destek















Asağıdaki linke tıklayarak
Sizde Satın alma veya Satış ilanlarınızı Portalımızda Ücretsiz yayınlatabilirsiniz.


Tıklayınız

BU İLANA AİT ANAHTAR KELİMELER;
Sektör mensuplarının dikkatine
» Üretim aşamasında kullandığınız her türlü hammadde yarı mamül, mamul vb tüm ürünlerin Örneğin; ( İplik kumaş aksessuar ambalaj malzemesi ve her türlü sarf malzemesinin ) Tüketim miktarını belirterek www.tekstilportal.com 'un satınalma ilanları bölümünde ücretsiz yayınlatabilirsiniz. Böylelikle firmanıza gelecek teklifler sonucu maliyetlerinizi düşürme imkanıda bulabilirsiniz.

» www.tekstilportal.com 'un İngilizce yayınlanan Firma tanıtım ilanları bölümünde Firmanızın İngilizce tanıtım ilanlarını yayınlatarak web sayfalarınıza link verdirerek Seri ilanlar bölümümüzde Yurt dışına yönelik arz ve talep ilanlarınızı yayınlatarak Firmanıza yeni ufuklar açma imkanıda yaratabilirsiniz. Sektör ile ilgili her türlü arayışınızda ücret ödemeksizin

Son Eklenen Gold Seri İlanlar

Referans
Başlık
İl/Ülke
İlan Tarih












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR