Tekstilportal
Firma Tanıtım Sayfası
Önceki Sayfa İçin Tıklayın.Önceki Sayfa
[NTX-38714]

SINTEGRA BILIŞIM LTD.ŞTI.

38714 - Sintegra Bilişim Ltd.Şti.

Firma Ürün ve Hizmet Çeşitleri;

SATILIK PARÇA KUMAŞA BASKI MAKiNESi, T- Shirt BASKI MAKiNESi
INKMAX Solo ve INKMAX Duet Parça Kumaş Baskı Makineleri Hakkında: INKMAX SOLO parça kumaş baskı makinesi kompakt ve pratik, boyutları itibarı ile nispeten küçük bir ofis alanına bile kurulabilir. SOLO modeli, alanında olağanüstü görüntü kalitesi ve güvenilirliği göstermiştir ve kusursuz Japon teknolojisi ile üretilen INKMAX Parça kumaş baskı makinelerinin arkasındaki deneyim ve tasarımın bir kanıtıdır.
INKMAX DUET, SOLO modelinin çift kafalı versiyonudur ve dökme boya kullanır. Beyaz ve renkli boyalar için tahsis edilmiş ayrı baskı kafaları sayesinde koyu renk t- shirt ‘lere beyaz zemin ve renkli katmanları aynı anda basar. DUET modeli de olağanüstü güvenilirlik ve görüntü kalitesi ile kendini kanıtlamıştır.
Kartuşlu Sistem - Akma ve kirletme yok, değiştirmesi kolay, anında baskıya devam. Yüksek kaliteli INKMAX boyaları.
WICS Beyaz Boya Sirkülasyon Sistemi - baskı kalitesini artırır ve diğer baskı makinelerinde gözlenen tıkanmaları önler, bakım gereksinimini azaltır.
Gelişmiş Boya Besleme Sistemi - Baskı kafasının performansını artırır ve boya akışını kusursuz düzenler.
Başlangıç Seti - baskıya başlamanız ve devam edebilmeniz için boya, yazılım ve bakım kitinden oluşmaktadır.
VARIO RIP Yazılımı - resimleri koyu ve açık renk zeminlere baskı için hazırlar ve gönderir.
Doğrudan Parça Kumaşa Dijital Baskı Hakkında:
Basit Ayarlama, Düşük Adetli işler: Doğrudan parça kumaşa inkjet baskı makineleri, serigraf baskının renk ayrımı, kalıp hazırlama ve emülsiyon temizleme gibi karmaşık ve zaman alan birçok aşamasını ortadan kaldırarak görüntüyü doğrudan t- shirt’lere basmanızı sağlar. Bunlar, doğrudan kumaşa baskıya belirgin avantajlar sağlamaktadır: ( 1) Birçok renk karışımlarından oluşan görüntüleri ( aile fotoğrafları gibi) basmak, 1 veya 2 renkten oluşan logoları basmak kadar kolay ve ( 2) Basit ayarlama sayesinde az ve hatta orta adetli işler basmak için bile uygun.
Kullanım Esnekliği: Zararlı ve kötü kokulu kimyasallarla temizleme yok ve büyük tünel fikselerine ihtiyaç yok ( küçük bir ısı presi yeterli) . Doğrudan parça kumaşa baskı makineleri t- shirt baskı işlemlerinizi serigrafi ile kıyasla çok daha fazla mekanda yapabilmenizi sağlar.

Firma Faaliyet Alanları ;

PARÇA KUMAŞA BASKI MAKiNASI, T- Shirt BASKI MAKiNASI SATILACAKTIR

canli destek














Son Eklenen Gold Seri İlanlar

? Kay?t Bulunamad?.
Refernas Başlık İl/Ülke İlan Tarihi












websitesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Demet Sokak No 135/11
Avcılar / İSTANBUL
Tel:0553 951 31 34
0506 909 54 19
[email protected]


YENI MESAJINIZ VAR